Τέμπη: Από το Αννόβερο στη Χαϊδελβέργη για τελική αποκατάσταση ο 20χρονος Γεράσιμος

 Τέμπη: Από το Αννόβερο στη Χαϊδελβέργη για τελική αποκατάσταση ο 20χρονος Γεράσιμος

Ο 20χρονος Γεράσιμος Ιάσων Γεωργιάδης είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο μοιραίο βαγόνι στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν 60 ανθρώπους. Τη δική του σκληρή μάχη δίνει σε κλινική του Αννόβερου της Γερμανίας ο 20χρονος φοιτητής Γεράσιμος Ιάσων Γεωργιάδης, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο μοιραίο βαγόνι στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν 60 ανθρώπους.

Ο Γεράσιμος βρίσκεται ήδη στη Γερμανία, έχοντας στο πλευρό του πάντα την οικογένειά του.

Μετά την έξοδό του από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ύστερα από 118 ολόκληρες ημέρες σκληρής μάχης μετά το φριχτό δυστύχημα στα Τέμπη, τελικά μεταφέρθηκε στο International Neuroscience Institute, Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης στο Αννόβερο και ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Εκεί, νοσηλευόμενος πλέον σε απλό θάλαμο νοσηλείας, λαμβάνει ειδική θεραπεία την οποία αναμένεται να ολοκληρώσει σε κάποιους μήνες.

Εάν όλα πάνε καλά, κι όταν ο κύκλος αυτής της θεραπείας ολοκληρωθεί, αναμένεται να μεταβεί σε πρότυπο κέντρο αποκατάστασης στην Χαϊδελβέργη, το οποίο αποτελεί και τον τελικό του προορισμό.

Σχετικά Άρθρα