Περούκες, αλιγάτορας και ράβδοι χρυσού στο παλάτι του Πριγκόζιν (vid)

 Περούκες, αλιγάτορας και ράβδοι χρυσού στο παλάτι του Πριγκόζιν (vid)

Στο παλάτι του επικεφαλής της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν στην Αγία Πετρούπολη, πραγματοποίησαν έφοδο οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας που ισχυρίζονται ότι εντόπισαν όπλα, πυρομαχικά, ράβδους χρυσού, έναν βαλσαμωμένο αλιγάτορα και ένα ντουλάπι γεμάτο περούκες.

Η φιλική προς το Κρεμλίνο εφημερίδα Izvestia δημοσίευσε εικόνες και βίντεο από την έφοδο, κατά την οποία βρέθηκαν επίσης προφανώς πλαστά διαβατήρια και μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία που φέρεται να δείχνει τα κομμένα κεφάλια των εχθρών του Πριγκόζιν.

Σε άλλα σημεία του πολυτελούς σπιτιού, οι εικόνες έδειχναν ένα πιάνο στη βάση μιας σπειροειδούς μαρμάρινης σκάλας, καθώς και έναν χώρο σπα και σάουνας και μια ιδιωτική εσωτερική πισίνα.

Μια υπερμεγέθης βαριοπούλα με την επιγραφή «για χρήση σε σημαντικές διαπραγματεύσεις» υπήρχε επίσης σε δωμάτιο που φαίνεται να είναι η αίθουσα μπιλιάρδου. Φαίνεται επίσης ότι υπήρχε ένα ιδιωτικό δωμάτιο προσευχής, διακοσμημένο με πολλές θρησκευτικές εικόνες από την ορθόδοξη εκκλησία.

Τεράστια ποσά μετρητών σε διάφορα νομίσματα ανακαλύφθηκαν στην κατοικία, δήλωσε η FSB, καθώς και μια στρατιωτική στολή γεμάτη με περίπου δύο δωδεκάδες μετάλλια.

Σχετικά Άρθρα