Οχιά δάγκωσε 7χρονο στη Θεσπρωτία

 Οχιά δάγκωσε 7χρονο στη Θεσπρωτία

Εκτός από την 4χρονη στον Βόλο που δαγκώθηκε από οχιά, κι ένα αγόρι 7 ετών στη Θεσπρωτία έπεσε θύμα επίθεσης από φίδι. Ειδικότερα, στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας ένας 7χρονος δαγκώθηκε από οχιά, καθώς γυρνούσε στο σπίτι του, με συγγενείς του. Το παιδί βγήκε από το αυτοκίνητο και του επιτέθηκε το φίδι.

«Φωνάζει το παιδί “με δάγκωσε φίδι”. Εκείνη τη στιγμή σοκαριστήκαμε και τι να δούμε, μια οχιά είχε δαγκώσει το παιδί.

Έκλαιγε , φώναζε και πόναγε.

Έδεσα τον αστράγαλο του με το λουράκι που κρατάω το κινητό μου και πάτησα επίμονα εκεί που ήταν τα δοντάκια. Αυτό βοήθησε» είπε αποκλειστικά στη Μαίρη Τζώρα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η θεία του παιδιού.

Ο 7χρονος Θοδωρής με αφόρητους πόνους και τρομοκρατημένος έφτασε με ασθενοφόρο από την Παραμυθιά στο νοσοκομείο Χατζηκώστα.

«Το παιδί έχει διαφύγει τον κίνδυνο, είναι πρησμένο το ποδαράκι του και φοβάται. Δεν έκαναν αντιοφικό ορό, το ζήτησαν από το Πανεπιστημιακό. Τον έχουν εδώ, δε χρειάζεται ακόμη» είπε ο πατέρας του 7χρονου.

Βόλος: O παππούς της 4χρονης περιγράφει την επίθεση οχιάς στην εγγονή του

«Ήταν απάνω στην εκκλησία στο χωριό, πήγε εκεί με τη γιαγιά και με τα μικρά μια βόλτα.

Στην πρόσοψη μπροστά, τσιμέντο ήταν, καθαρό, σκουπισμένο.

Τώρα που βρέθηκε αυτό… πήγε το μικρό εκεί να πιάσει ένα φύλλο, πώς κάνουν τα μικρά που παίζουν, η οχιά ήταν από κάτω και το χτύπησε τρεις – τέσσερις φορές το παιδάκι» περιέγραψε ο παππούς.

Από το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όπου του χορηγήθηκε αντιοφικός ορός. Όμως, το παιδί παρουσίασε αλλεργική αντίδραση.