Χαμός σε αεροπλάνο: Φίδι έκοβε βόλτες στην καμπίνα (vid)

 Χαμός σε αεροπλάνο: Φίδι έκοβε βόλτες στην καμπίνα (vid)

Αναστάτωση επικράτησε σε πτήση στην Ταϊλάνδη όταν εντοπίστηκε ζωντανό φίδι μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους. Το φίδι βρήκαν επιβάτες της πτήσης της AirAsia και οι εικόνες που επικράτησαν στο σημείο ήταν απόλυτης αναστάτωσης.

Βίντεο που κάνει τον γύρο στα social media δείχνει έναν αεροσυνοδό να παίρνει ένα πλαστικό μπουκάλι και επιχειρεί να το πιάσει, αλλά αποτυγχάνει. Τη δεύτερη φορά το σπρώχνει μέσα σε μία σακούλα και τελικά το παγιδεύει. 

Οι επιβάτες σηκώθηκαν όρθιοι, ενώ ορισμένοι είχαν βγάλει τα κινητά τους τηλέφωνα και τραβούσαν βίντεο.

Δεν έχει διευκρινιστεί για τι είδους φίδι επρόκειτο, ούτε και έχει γνωστοποιηθεί τι απέγινε το ερπετό μετά την προσγείωσή του αεροπλάνου.

«Πρόκειται για πολύ σπάνιο περιστατικό που μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε αεροσκάφος, οποιαδήποτε στιγμή», σημείωσε η αεροπορική σε ανακοίνωσή της.

«Ενημερώθηκαν οι αεροσυνοδοί πριν από την προσγείωση στο Πουκέτ, αφότου ένας επιβάτης παρατήρησε ένα μικρό φίδι στον χώρο των αποσκευών» συμπληρώθηκε, με την AirAsia να διαβεβαιώνει πως το προσωπικό της είναι «πολύ καλά εκπαιδευμένο» και χειρίστηκε αποτελεσματικά το περιστατικό.

«Επιβάτες μετακινήθηκαν για προληπτικούς λόγους. (…) Το αεροσκάφος προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα». Μετά την αποβίβαση των επιβαινόντων, το αεροπλάνο υποβλήθηκε σε βαθύ καθαρισμό.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα