Παραίτηση Τσαπανίδου: Ηχηρή διάψευση από Κουμουνδούρου

 Παραίτηση Τσαπανίδου: Ηχηρή διάψευση από Κουμουνδούρου

Διαψεύδονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο οι πληροφορίες που διαρρέουν την τελευταία ώρα φιλοκυβερντικά σάιτ περί παραίτησης της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του libre και του πολιτικού μας συντάκτη Σωτήρη Μπολάκη υπάρχει επίσημη και κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος από την Κουμουνδούρου.

Η ίδια, μάλιστα, λέει σε δημοσιογράφους που την ρωτούν ότι ως όφειλε είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι εφόσον κρίνει ότι έγιναν λάθη από την ίδια “η παραίτησή της είναι στην διάθεσή του”, όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σαφής ότι τίποτε τέτοιο δεν ισχύει.

Και πρόσθέτει αναφερόμενη στο δημοσίευμα: «γελοιότητες».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εξελέγη βουλευτής από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, μπήκε στο «στόχαστρο» των γνωστών και άγνωστων «γαλάζιων» κύκλων από την Κυριακή των εκλογών. Οι επιθέσεις, ωστόσο, των τρολ της Νέας Δημοκρατίας εντάθηκαν χθες επειδή δεν συνόδευε τον Αλέξη Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Η Πόπη Τσαπανίδου είχε προσωπικό θέμα που έπρεπε να αντιμετωπιστεί και δεν μπορούσε να αλλάξει την ώρα για να συνοδεύει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα δημοσίευσε ότι ο Νίκος Φίλης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑΠΣ και δήλωσε δήθεν προς τον Αλ. Τσίπρα ότι «αυτό το ποτήρι, Αλέξη, θα το πιείς μέχρι τέλους».

Ωστόσο, ο κ. Φίλης με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook τονίζει αναφερόμενος στον Αλ. Τσίπρα ότι η «δεν του μίλησα καν και δεν διατύπωσα τίποτα παρόμοιο ή συναφές στον ίδιο ή σε τρίτο».

Πρόκειται για «ψευδέστατο και φαντασιόπληκτο άρθρο, που στοχεύει κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα και εμένα προσωπικά», σημειώνει ο Ν. Φίλης προσθέτοντας ότι «θέλουν να μας εμφανίσουν ότι τρωγώμαστε ενόψει της δεύτερης κάλπης. Θέλουν να καταπιούν το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τους υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τη μάχη των εκλογών πιο ενωμένοι και αποφασισμένοι από ποτέ»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το iefimerida δεν κατέβασε το δημοσίευμα, αλλά αφαίρεσε μόνο τη φράση σε εισαγωγικά που δήθεν είπε ο Νίκος Φίλης. Κατά τα άλλα το δημοσίευμα παραμένει αυτούσιο, χωρίς φυσικά η ιστοσελίδα να ζητήσει συγγνώμη.

«Με τις δικές μας διαδικασίες, θα αποτιμήσουμε τα αίτια και τις επιπτώσεις της αναπάντεχης εκλογικής ήττας και θα προχωρήσουμε» τονίζει ο πρώην υπουργός Παιδείας.

Σχετικά Άρθρα