Τσαπανίδου: Καταπέλτης για τον κ. Μητσοτάκη οι αποκαλύψεις για το πόρισμα για τα Τέμπη

 Τσαπανίδου: Καταπέλτης για τον κ. Μητσοτάκη οι αποκαλύψεις για το πόρισμα για τα Τέμπη

Τρεις μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 συνάνθρωποί μας, έρχονται στο φως τα αιτία του δυστυχήματος που μας συγκλόνισε όλους, επισημαίνει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

Ειδικότερα, χαρακτηρίζει το πόρισμα των δικαστικών εμπειρογνωμόνων καταπέλτη για τη ΝΔ και για τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά, «που έσπευσε να βγάλει πόρισμα και να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος», όπως συμπληρώνει.

Αναφερθείσα στο πόρισμα, επισημαίνει πως «περιγράφει εικόνα απόλυτης διάλυσης στον σιδηρόδρομο και ξεκαθαρίζει ότι δεν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας που θα είχαν αποτρέψει την τραγωδία».

Περαιτέρω, σημειώνει ότι «και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η ΝΔ έχει απαλείψει από το Ταμείο Ανάκαμψης τα έργα τηλεδιοίκησης, με αποτέλεσμα η ολοκλήρωσή τους να παραπέμπεται στις καλένδες».

Σε αυτό το πλαίσιο, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως τα ψέματα και η κοροϊδία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους, όμως το αίτημα για δικαιοσύνη και για ασφαλείς μεταφορές γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό.

Σχετικά Άρθρα