Τσαπανίδου: Η ΝΔ που κρατάει στα ψηφοδέλτια τον πολιτικό υπεύθυνο του εγκλήματος των Τεμπών λογικό να μην γνωρίζει την ευθιξία

 Τσαπανίδου: Η ΝΔ που κρατάει στα ψηφοδέλτια τον πολιτικό υπεύθυνο του εγκλήματος των Τεμπών λογικό να μην γνωρίζει την ευθιξία

Η Νέα Δημοκρατία που κρατάει ακόμα στα ψηφοδέλτιά της τον πολιτικό υπεύθυνο του εγκλήματος των Τεμπών είναι λογικό να μη γνωρίζει τη λέξη ευθιξία» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου απαντώντας στον Άκη Σκέρτσο.

«Η Κυριακή είναι κοντά και η κρίση των πολιτών θα είναι αμείλικτη» συμπληρώνει η κ. Τσαπανίδου αναφορικά με την δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «πιάστηκε στα πράσα» όσον αφορά την τοποθέτηση του Γ. Κατρούγκαλου για τις ασφαλιστικές εισφορές και πως ο τελευταίος «έφυγε κακήν κακώς». Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κατρούγκαλος ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη και πως αποσύρεται από την εκλογική μάχη.

Ειδικότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε αναφέρει τα εξής: «Το πρωί η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ διαρρήγνυε τα ιμάτιά της ότι το κόμμα της έπεσε θύμα διαστρέβλωσης της ΝΔ. Έως το μεσημέρι ο κ. Κατρούγκαλος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Αυτό που καταλάβαμε όμως όλοι είναι ότι απλά πιάστηκαν στα πράσα και έφυγε κακήν κακώς γιατί είναι «μαρτυριάρης». Κάθε μέρα που περνάει η προοδευτική Βαβέλ αποκαλύπτεται και καταρρέει. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών…».

Σχετικά Άρθρα