Markopoulo Park: Πολλοί νικητές τη Δευτέρα στο ΣΚΟΡ 6

 Markopoulo Park: Πολλοί νικητές τη Δευτέρα στο ΣΚΟΡ 6

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΛΟΥΝΓΚΟ ΠΟ (IRE)

Πρώτη νίκη της καριέρας για την ΓΙΟΥΝΙΟΝ ΤΖΟΫ στην 1η ιπποδρομία.

Πλήθος νικητών και εντυπωσιακές αφίξεις επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 8 Μαΐου στο Markopoulo Park. Συγκεκριμένα βρέθηκαν 140 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 128,40 και 88 νικητές που κέρδισαν από 64,20 ευρώ.

Στην 1η ιπποδρομία η νεαρή φοράδα ΓΙΟΥΝΙΟΝ ΤΖΟΫ (IRE) πέτυχε την 1η νίκη της καριέρας της. Η τρόφιμος του προπονητή Παναγιώτη Κάσση και ιδιοκτησίας Thursday’s Syndicate, κατάφερε να αποσπαστεί των αντιπάλων της και να αποκρούσει τις επιθέσεις του 2ου στην άφιξη ΤΖΟΥΡΕΜΙ (IRE). Η ΓΙΟΥΝΙΟΝ ΤΖΟΫ (IRE) διένυσε την απόσταση των 1.000 μέτρων σε χρόνο 0:59:75 με αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη.

Δείτε το βίντεο από την ιπποδρομία: 

Ύστερα από μια δυνατή μάχη στην είσοδο της ευθείας μεταξύ του ΕΪΝΤ ΜΙΣΜΠΙΧΕΪΒΙΝΓΚ (IRE) και του ΛΟΥΝΓΚΟ ΠΟ (USA), ο δεύτερος κατάφερε να «χτίσει» μια διαφορά ασφαλείας και τελικά να κερδίσει την 5η ελληνική ιπποδρομία απόστασης 1.300 μέτρων. Για τον εκπρόσωπο της Scuderia Equus Run Paola αυτή ήταν η 2η νίκη του. Προπονητής του ΛΟΥΝΓΚΟ ΠΟ (USA) είναι ο Χάρης Χαραλάμπους ενώ αναβάτης του στη χθεσινή συγκέντρωση ήταν ο Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

2η νίκη στην Ελλάδα για την ΟΛ ΓΚΟΟΥ

Στην τελευταία ιπποδρομία η ΟΛ ΓΚΟΟΥ (GB) επικράτησε των υπολοίπων φοράδων στην απόσταση των 1.575 μέτρων. Ιδιοκτησίας Elgarushi Rami και προπόνησης Γιάννη Μυκονιάτη, η 4ετής φοράδα πέτυχε τη 2η νίκη της στην Ελλάδα έχοντας αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή.

Άνετη επικράτηση για την ΟΛ ΓΚΟΟΥ (GB)

Νίκες για προπονητές και αναβάτες στην 18η ιπποδρομιακή συγκέντρωση

Οι αναβάτες Κωνσταντίνος Καποδίστριας και Εντιόν Τσέλα πέτυχαν από δύο νίκες στη χθεσινή συγκέντρωση ενώ από μία πέτυχαν οι Γιάννης Ψαραδάκης και Μάριος Χριστοφής.

Παναγιώτης Κάσσης και Χάρης Χαραλάμπους σημείωσαν δύο επιτυχίες από πλευράς προπονητών ενώ από μία νίκη πέτυχαν και οι Γιάννης Μυκονιάτης και Ειρήνη Κεράτσα.

Σχετικά Άρθρα