Τσαπανίδου: Συναντήθηκε ή όχι ο κ. Μητσοτάκης με ηγεσία ακροδεξιού κόμματος; – Υπεκφυγές τέλος

 Τσαπανίδου: Συναντήθηκε ή όχι ο κ. Μητσοτάκης με ηγεσία ακροδεξιού κόμματος; – Υπεκφυγές τέλος

Απαντήσεις χωρίς υπεκφυγές ζητά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο η Πόπη Τσαπανίδου για το «εάν συμφωνεί με τον κ. Αθανασίου ότι ο κ. Κανελλόπουλος είναι «βαθύτατα δημοκρατικός άνθρωπος» αλλά και αν είναι «αληθές το σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται σε συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με την ηγεσία ακροδεξιού κόμματος στο Μέγαρο Μαξίμου». 

«Και αν ισχύει με ποιον συναντήθηκε;» συνέχισε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Με τον παραλίγο αρχηγό του κόμματος Κασιδιάρη, ή με τους κυρίους Κρανιδιώτη και Τζήμερο που έσπευσαν να δηλώσουν μετεκλογική στήριξη στη ΝΔ και έτσι κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη κάθοδο τους;» διερωτάται η Πόπη Τσαπανίδου.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος αντί να δώσει απαντήσεις κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «δεν μπορεί να κρύψει τη στενοχώρια του για το ότι το κόμμα Κασιδιάρη έμεινε εκτός βουλής, με πλήρη δικαίωση των κυβερνητικών πρωτοβουλιών, από την ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

Το έντιμο από την πλευρά του θα ήταν να αναγνωρίσει ότι έκανε λάθος όταν αποκαλούσε προσχηματικές και αντισυνταγματικές τις νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης. Όμως, με το ακαταμάχητο’ ‘ηθικό πλεονέκτημα” που τον χαρακτηρίζει, δεν πρόκειται να παραδεχθεί ποτέ ότι έκανε λάθος» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα