Δικηγόρος Καϊλή: “Επιλογή της να μην μείνει με τον Τζιόρτζι – Δεν την στήριξε καθόλου”

 Δικηγόρος Καϊλή: “Επιλογή της να μην μείνει με τον Τζιόρτζι – Δεν την στήριξε καθόλου”

Για την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή και τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της μίλησε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι!». Ο ίδιος εξήγησε και γιατί η κ. Καϊλή -εκ των βασικών κατηγορουμένων για το σκάνδαλο Qatargate– διάλεξε να μην μείνει στο ίδιο σπίτι με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι, ενώ σημείωσε πως όταν κάποιος διαβεί το κατώφλι των φυλακών, είναι ένα τραγικό βίωμα.

«Ειδικά για μία γυναίκα που αναγκάζεται να αποχωριστεί το παιδί της. Και να θυμίσω πως δέχτηκε και βασανιστήρια στη φυλακή. Και τώρα βγαίνει με το κεφάλι ψηλά γιατί όλοι της έλεγαν να καταθέσει. Ήμουν ο μόνος που την ρώτησα εάν διέπραξε το αδίκημα και όταν μου είπε όχι, της είπα πως θα ήταν ανήθικο να δεχτεί με οποιοιδήποτε αντάλλαγμα. Και έτσι, είναι η μόνη που αποφυλακίστηκε χωρίς να ομολογήσει ενοχή. Φίλοι της, δικηγόροι, της έλεγαν πως θα κάτσει τουλάχιστον 5 χρόνια στη φυλακή εάν δεν ομολογήσει γιατί στο Βέλγιο κυριαρχεί το ‘’σύστημα των ομολογιών’’», είπε αρχικά.

Ο Τζόρτζι «δεν την στήριξε καθόλου»

Αναφορικά με το γιατί δεν μένει μαζί με τον σύντροφό της από δική της επιλογή.

«Ήταν επιλογή της κ. Καϊλή το εάν θα μείνει με τον κ. Τζιόρτζι. Την ρώτησα και μου είπε πως θέλει για ένα χρονικό διάστημα να μείνε μόνη με την κόρη της. Να σας αποκαλύψω και κάτι. Πριν εκδοθεί η διάταξη του ανακριτή που δόθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη, εμείς το γνωρίζαμε από την Τρίτη και τέθηκε το ερώτημα στην κ. Καϊλή για το ένα θέλει να μείνει με τον κ. Τζιόρτζι.  Για το εάν τη στήριξε ή όχι αυτό που έχω να πω, είναι πως δεν την στήριξε καθόλου».

Σχετικά Άρθρα