Markopoulo Park: Έξι νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 4.178 ευρώ

 Markopoulo Park: Έξι νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 4.178 ευρώ

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB)

Επικράτηση του 5ετη ΑΧΑΤΗ στο Κύπελλο Ακροπόλεως.

Δυνατές μάχες και εντυπωσιακές αφίξεις περιελάβανε η 15η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 18 Απριλίου, στο Markopoulo Park.

Συνολικά βρέθηκαν 6 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 4.178,56 ευρώ. Επτά νικητές στο ΣΚΟΡ 4 της 1ης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος κέρδισαν από 1.048,44 ευρώ.

Ντεμπούτο για τον ΣΙΚΙΝΤ-4η νίκη για τον ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ-Επιστροφή για τον ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ

Το Κύπελλο Ακροπόλεως κέρδισε ο 5ετης ΑΧΑΤΗΣ (IRE) ιδιοκτησίας VAM Properties S.A. και προπόνησης Χρήστου Θεοδωράκη. Με αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή ο ίππος κατάφερε να αποκρούσει τις επιθέσεις του μεγάλου αντίπαλου του ΡΕΒΑΜΠ (USA) και να επικρατήσει με χρόνο 1:36:91 στην απόσταση των 1.575 μέτρων.

Δυνατός στην επάνοδο του ο ΝΤΕΪΡΑ ΣΤΕΪΣΟΝ (IRE)

Εντυπωσιακό ξεκίνημα σημείωσε ο 3ετης ΣΙΚΙΝΤ (GR) ο οποίος επικράτησε πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στη 2η ελληνική ιπποδρομία. Ιδιοκτησίας Σταύρου Μπουρίκου και προπόνησης Χρήστου Σταύρου ο ΣΙΚΙΝΤ (GR) κατέκτησε την 1η του νίκη με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη.

Την 4η του νίκη σε 5 συμμετοχές πέτυχε ο ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB) που επικράτησε στην 4η ιπποδρομία του προγράμματος με αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή. Ο 3ετης εκτομίας είναι ιδιοκτησίας των Anassa Stables και προπονείται από τον Μιχάλη Ιωαννίδη.

Ύστερα από μία δυνατή μάχη με τον ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ (GB) στην τελική ευθεία, ο ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ (IRE) επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε στην 6η ελληνική ιπποδρομία αυτή τη φορά με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη. Ο 6ετης καθαρόαιμος ανήκει στη συνιδιοκτησία των Κουτσομύτη Μάριου, Άστρα Βασιλική και Τσάγκα Δημοσθένη ενώ προπονητής του είναι ο Χρήστος Σταύρου.

Δείτε το βίντεο από την 8η ιπποδρομία:

Σε μια εντυπωσιακή άφιξη στην τελευταία ιπποδρομία, ο ΝΤΕΪΡΑ ΣΤΕΪΣΟΝ (IRE) επέστρεψε στην ενεργό δράση και στις νίκες επικρατώντας με μικρή διαφορά του ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (GR) που πραγματοποίησε δυνατό φίνις. Ο εκπρόσωπος της Scuderia Equus Run Paola προπονείται από τον Χάρη Χαραλάμπους και με αναβάτη τον Κωνσταντίνο Καποδίστρια κάλυψε την απόσταση των 1.200 μέτρων σε χρόνο 1:12:97.

Νίκες για προπονητές και αναβάτες

Χρήστος Σταύρου από πλευράς προπονητών και Παναγιώτης Δημητσάνης από πλευράς αναβατών ξεχώρισαν με 3 νίκες ο καθένας στη χθεσινή συγκέντρωση. Δύο νίκες σημείωσε ο προπονητής Μιχάλης Ιωαννίδης ενώ από μία οι Χρήστος Θεοδωράκης και Χάρης Χαραλάμπους.

Από δύο νίκες σημείωσαν οι αναβάτες Μάριος Χριστοφής και Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

Σχετικά Άρθρα