Markopoulo Park: Σημαντικά κέρδη στο Σύνθετο Δίδυμο και το ΤΡΙΚΑΣΤ

 Markopoulo Park: Σημαντικά κέρδη στο Σύνθετο Δίδυμο και το ΤΡΙΚΑΣΤ

Δύσκολη επικράτηση για την ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ (GB)

Εκπληκτική άφιξη και νίκη για τον ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ στην 6η ιπποδρομία.

Όμορφο θέαμα και σημαντικά κέρδη για τους φιλίππους στο Σύνθετο Δίδυμο και το ΤΡΙΚΑΣΤ επιφύλασσε η 14η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Απριλίου, στο Markopoulo Park.

Νίκη για τον ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ στην 6η ιπποδρομία (GB)

Συγκεκριμένα, βρέθηκε 1 νικητής στο Σύνθετο Δίδυμο της 1ης ιπποδρομίας που κέρδισε 1.997,25 ευρώ και 1 νικητής στο ΤΡΙΚΑΣΤ της 2ης ιπποδρομίας που κέρδισε 2.048,25 ευρώ.

Πέμπτη νίκη της καριέρας για την ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ

Το πρόγραμμα άνοιξε με την ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ (GB), ιδιοκτησίας Anassa Stables και προπόνησης Γιώργου Κουβαρά, να επαναλαμβάνει την προ 15ημέρου καλή εμφάνιση και να πετυχαίνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Στην 5η συνολικά νίκη της καριέρας της την οδήγησε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης.

Δείτε το βίντεο από την 6η ιπποδρομία:

Προβάδισμα για τον ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ (GB) για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου

Στην 6η ιπποδρομία, και σε μια εκπληκτική άφιξη, ο ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ (GB) κατάφερε να επικρατήσει του 2ου ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ (GB) με διαφορά μόλις 2 εκατοστών του δευτερολέπτου και 3 εκατοστών του δευτερολέπτου από τον 3ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ (IRE). Ιδιοκτησίας Αστέρια Racing ΙΚΕ και προπόνησης του Γιάννη Μυκονιάτη, ο ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ (GB) πέτυχε τη 10η νίκη της καριέρας του, αυτή τη φορά με αναβάτη τον Κωνσταντίνο Αττίκο.

Νίκες για προπονητές και αναβάτες

Δύο νίκες σημείωσε ο προπονητής Χάρης Χαραλάμπους ενώ από μία οι Γιώργος Κουβαράς, Γιάννης Μυκονιάτης, Χρήστος Σταύρου και Νίκος Καλογερόπουλος. Από πλευράς αναβατών από δύο νίκες πέτυχαν ο Παναγιώτης Δημητσάνης και Κωνσταντίνος Καποδίστριας ενώ από μία νίκη οι Κώστας Αττίκος και Γιώργος Μερσινιάς.

Σχετικά Άρθρα