Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6

 Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6

Εύκολα ο ΚΟΜΠΡΑΪΖ (GB) το Κύπελλο Ταχύτητος.

Δύο νικητές κέρδισαν από 17.097 ευρώ και τρεις από 8.548 ευρώ.

Εντυπωσιακές αφίξεις, δυνατές μάχες και σημαντικά κέρδη επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, χθες, Δευτέρα 6 Μαρτίου, στο Markopoulo Park. Βρέθηκαν 2 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 17.097 ευρώ και 3 που κέρδισαν 8.548 ευρώ. Παράλληλα 9 νικητές στο ΣΚΟΡ 4 του ελληνικού προγράμματος κέρδισαν από 1.553 ευρώ.

Νίκη για τον ΤΖΕΝΝΑΡΟ (IRE) και τον Εντιόν Τσέλα.

ΚΟΜΠΡΑΪΖ κατέκτησε το Κύπελλο Ταχύτητος-Επιστροφή στις νίκες για τον 7ετη ΤΖΕΝΝΑΡΟ

Στην 1η ελληνική ιπποδρομία ο ΚΟΜΠΡΑΪΖ (GB) επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό του φαβορί και κατέκτησε εύκολα το Κύπελλο Ταχύτητος. Ιδιοκτησίας Vasiliou Stables και προπόνησης Νίκου Καλογερόπουλου, ο 9ετής εκτομίας σημείωσε χρόνο 1:05:48 στα 1.100 μέτρα, έχοντας στη σέλα του τον αναβάτη Γιώργο Μερσινιά.

ΟΛ ΓΚΟΟΥ (GB) και Δημήτρης Δρόσος.

Στην 5η ελληνική ιπποδρομία του προγράμματος, ο 7ετης ΤΖΕΝΝΑΡΟ (IRE) επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας των αντιπάλων του με χρόνο 1:19:68 στα 1.300 μέτρα. Ιδιοκτησίας Σταύλων Πεντελικού και προπόνησης Παναγιώτη Κάσση, ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ (GB) πέτυχε την 6η του νίκη με αναβάτη αυτή τη φορά τον Εντιόν Τσέλα.

Δείτε το βίντεο από την 5η ελληνική ιπποδρομία:

Την πρώτη της νίκη στον ελληνικό ιππόδρομο σημείωσε η ΟΛ ΓΚΟΟΥ (GB) στην τελευταία ιπποδρομία. Σε μια δυνατή αναμέτρηση, η 4ετής φοράδα ιδιοκτησίας Rami Elgarushi και προπόνησης Γιάννη Μυκονιάτη, σημείωσε χρόνο 1:13:61 στα 1.200 μέτρα. Στην νίκη της αυτή την οδήγησε ο αναβάτης Δημήτρης Δρόσος.

Νίκες για αναβάτες και προπονητές

Στη χθεσινή συγκέντρωση, από μία νίκη σημείωσαν οι προπονητές Νίκος Καλογερόπουλος, Σταύρος Αγγελόπουλος, Χρήστος Θεοδωράκης, Ιγνάτιος Θεολόγου, Παναγιώτης Κάσσης και Γιάννης Μυκονιάτης.

Από πλευράς αναβατών δύο νίκες σημείωσε ο αναβάτης Γιώργος Μερσινιάς ενώ από μία πέτυχαν οι Γιάννης Ψαραδάκης, Κώστας Μαστοράκης, Εντιόν Τσέλα και Δημήτρης Δρόσος.

Σχετικά Άρθρα