Μάριος Παπαγεωργίου: Κοντά στα ίχνη του η οικογένειά του

 Μάριος Παπαγεωργίου: Κοντά στα ίχνη του η οικογένειά του

Αισιόδοξη είναι η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου ότι θα βρεθούν τα οστά του και το ακριβές σημείο που δολοφονήθηκε 11 ολόκληρα χρόνια μετά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Νίκος Ρουσσόπουλος, «έφτασε» μια πληροφορία από έγκυρη πηγή.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου ανέφερε: «Η πληροφορία ήρθε από πολύ έγκυρη πηγή, αναφέρεται σε περιοχές που είχαν κινηθεί οι δολοφόνοι και απαγωγείς, με χαρακτηριστικό και συγκεκριμένο στίγμα. Πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά στον εντοπισμό των οστών του Μάριου, για πρώτη φορά είμαστε πολύ αισιόδοξοι».

Το μακάβριο εύρημα για τον Μάριο Παπαγεωργίου

Η Αγγελική Νικολούλη έλαβε, την Παρασκευή (24/02), μια πληροφορία για το πού ενδέχεται να βρίσκονται τα οστά του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία συγκλόνισε ακόμα και την ίδια.

Συγκεκριμένα, κρατούμενος σε φυλακές υποστήριξε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA πως γνωρίζει το σημείο που άφησαν το άψυχο σώμα του Μάριου Παπαγεωργίου και το υπέδειξε, προκειμένου «να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια», όπως είπε.

Ο κρατούμενος ανέφερε: «Έχω μια πληροφορία… Είναι για τον Μάριο. Για το πού είναι, κατάλαβες τώρα. Δεν μπορώ να σου πω τώρα από εδώ που είμαι. Είναι, όμως, 101% σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι; Υπάρχει και το σώμα στα πενήντα με εκατό μέτρα παραπάνω από εκεί».

Μάλιστα, ο κρατούμενος, έδωσε το ακριβές στίγμα που βρίσκονται τα οστά. Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Σου είπα πώς θα στρίψετε και πού θα πάτε. Είναι και μια εκκλησία εκεί. Στο γεφύρι, εκεί στις πέτρες είναι από πάνω. Το κρανίο είναι εκεί σίγουρα, να ξέρεις. Είμαι 99,999% ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω. Για να ησυχάσει και αυτή η μάνα. Φίλε, σου είπα ποιος είμαι. Και όταν λέω κάτι να ξέρεις ότι ισχύει».

Τα σοκαριστικά ευρήματα στα Δερβενοχώρια

Συνεργείο της εκπομπής «Φως στο τούνελ» του MEGA κατευθύνθηκε στο χωριό που οδήγησε η πληροφορία. Κοντά στην Μαγούλα και πριν από τα Δερβενοχώρια. Τα ευρήματα είναι σοκαριστικά και ούτε οι έμπειροι συνεργάτες της εκπομπής δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

«Βλέπω κόκαλα;», αναρωτιόταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής με τον σκηνοθέτη να τον επιβεβαιώνει. Μετά από ώρες ερευνών, εντόπισαν την τρύπα, που υπέδειξε ο κρατούμενος και όπου σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί ήταν το κρανίο του Μάριου. «Το κρανίο φαίνεται να έχει σημάδι από σφαίρα. Πωωω…», αναφώνησε σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος. Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές και στο σημείο έφτασαν άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, οι οποίοι περισυνέλεξαν τα ευρήματα και συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή. Τώρα, θα ακολουθήσει εξέταση DNA που θα δείξει αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου Παπαγεωργίου, αφού θα εξεταστεί από ανθρωπολόγο ή ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι το νήμα των εξελίξεων στη συγκεκριμένη υπόθεση είχε ξετυλίξει η Αγγελική Νικολούλη, όταν μετά από πρωτοβουλία της εξετάστηκε το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του νεαρού άνδρα, με το οποίο εξαφανίστηκε. Τα ίχνη αίματος που βρήκε με τη βοήθεια του γενετιστή κ. Φιτσιάλου, δεν άφηναν αμφιβολία πως ο Μάριος είχε απαχθεί και δολοφονηθεί άγρια. Ο «εγκέφαλος» της ομάδας που τον απήγαγαν και εξαφάνισαν, καταδικάστηκε, αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ τι του συνέβη και πού βρίσκεται το πτώμα του.