Μάριος Παπαγεωργίου: Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες – Πώς έφτασαν στα ίχνη τους

 Μάριος Παπαγεωργίου: Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες – Πώς έφτασαν στα ίχνη τους

Σε δύο συλλήψεις για την αρπαγή και τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012, προχώρησαν οι Αρχές. Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι κάποιοι είχαν καταδικαστεί για την προσπάθεια απαγωγής της μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ενώ ο εγκέφαλος έχει καταδικαστεί και για τη δολοφονία του 26χρονου.

«Εδώ και αρκετά χρόνια είχε προκύψει ότι συμμετείχαν 4-5 άτομα στη δολοφονία. Ο ένας είναι υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι, ο άλλος δούλευε σε εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων και συνεργείο αυτοκινήτων, όπου πήγαινε ο φερόμενος ως εγκέφαλος της δολοφονίας αλλά και ο Μάριος Παπαγεωργίου. Επίσης, είναι και κάποιος άλλος με εταιρεία κινητών κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Υπήρχαν ενδείξεις ότι όλοι αυτοί, που είναι φίλοι, εμπλέκονται στην υπόθεση», ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σήμερα η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δυο εξ αυτών. Ο ένας είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και ο άλλος πρώην εργαζόμενος σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στα νότια προάστια», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε ότι η εμπλοκή τους άρχισε να προσδιορίζεται περισσότερο τόσο με τη δημοσιογραφική έρευνα, όσο και με μια μελέτη που είχε κάνει ένας Καναδός ντετέκτιβ το 2018. Τον Δεκέμβριο του 2021 η ομάδα των ατόμων αυτών είχε δώσει κάποιες έγγραφες εξηγήσεις, είχε ασκηθεί δίωξη τον Οκτώβριο του 2022 και πέρυσι ενεπλάκη ξανά το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που εστίασε στα δύο αυτά πρόσωπα επειδή έκαναν ύποπτες κινήσεις.

Πάντως, δεν φαίνεται οι συλληφθέντες να είναι πρόθυμοι να αποκαλύψουν που βρίσκεται η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου.