Κέρδη για 138 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

 Κέρδη για 138 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Εντυπωσιακός ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ (IRE)

Εκπληκτική εμφάνιση του ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΥ στην 6η ιπποδρομία.

Εξαιρετικό θέαμα και πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στο Markopoulo Park. Συνολικά βρέθηκαν 138 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 142,74 ευρώ.

Στην 6η ιπποδρομία του προγράμματος, ένας εκπληκτικός ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ (IRE) πραγματοποίησε δυνατή εμφάνιση, θυμίζοντας τον παλιό καλό εαυτό του πριν την πολύμηνη αποχή του. Ο 6ετης καθαρόαιμος που ατύχησε στην εκκίνηση και ακολούθησε τον όμιλο από την τελευταία θέση, πραγματοποίησε την επίθεση του στην είσοδο της τελικής ευθείας. Προσπέρασε εύκολα τους αντιπάλους του και κέρδισε έχοντας διαφορά μεγαλύτερη των 8 μηκών από τον δεύτερο ΖΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ (IRE). Ο γιός του Elzaam (AUS) και της Reehan (USA) είναι ιδιοκτησίας των Σταύλων Καλαμαριάς και προπονείται από τον Παναγιώτη Κάσση. Στη χθεσινή του νίκη είχε στη σέλα του τον Γιάννη Ψαραδάκη.

Δείτε το βίντεο από την 6η ιπποδρομία:

Από δύο νίκες για τον Μιχάλη Ιωαννίδη και Παναγιώτη Δημητσάνη

Από πλευράς προπονητών ξεχώρισε ο Μιχάλης Ιωαννίδης με 2 νίκες με τους ίππους ΚΑΖΜΕΡ (GB) και ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΥ (USA) στην 4η και 7η ιπποδρομία αντίστοιχα. Ο ΚΑΖΜΕΡ (GB) είναι και ιδιοκτησίας του ιδίου ενώ η ΧΑΡΠΟΥΡ ΣΙΤΥ (USA) είναι συνιδιοκτησίας του Γρηγόρη Πανταζή και των Malkot Stables. Από μία νίκη σημείωσαν και οι προπονητές Χρήστος Σταύρου, Χάρης Χαραλάμπους και Παναγιώτης Κάσσης.

Αγχωτική νίκη για την ΚΟΥΑΪΕΤ ΛΑΪΦ (GB)  (μπλε – άσπρη εμφάνιση)

Δύο νίκες σημείωσε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης. Η πρώτη ήρθε με την ΚΟΥΑΪΕΤ ΛΑΪΦ (GB), ιδιοκτησίας του Σταύρου Μπουρίκου και προπόνησης του Χρήστου Σταύρου και η δεύτερη  με τη ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΥ (USA). Από μία νίκη πέτυχαν και οι αναβάτες Μάριος Χριστοφής, Γιάννης Ψαραδάκης και Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

Σχετικά Άρθρα