Σκουρλέτης: Δεν έχω… βάρκα όπως γράφεται – Γεννήθηκα στα Εξάρχεια, δεν είμαι γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

 Σκουρλέτης: Δεν έχω… βάρκα όπως γράφεται – Γεννήθηκα στα Εξάρχεια, δεν είμαι γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Μία πιο χαλαρή συνέντευξη έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης στον Alpha και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη διάρκεια της εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης ο πρώην υπουργός Πάνος Σκουρλέτης δέχτηκε ερωτήσεις για τους αστικούς μύθους που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για τον ίδιο και για την οικογένεια του και που συχνά χρησιμοποιούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι και τα τρολ του διαδικτύου για να τον θίξουν.

Ο Πάνος Σκουρλέτης κατέρριψε τις κατασκευασμένες ιστορίες με πολύ χιούμορ.

Αρχικά ανέφερε ότι δεν έχει «βάρκα» και ας γράφεται ευρέως ως ο καπετάνιος Σκουρλέτης.

«Δεν έχω βάρκα. Η μοναδική βάρκα που έχω οδηγήσει είναι τα βαρκάκια μεταξύ Παξών – Αντίπαξων» σημείωσε ο Πάνος Σκουρλέτης, σημειώνοντας βέβαια ότι του αρέσει η θάλασσα και ότι ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ο δεύτερος αστικός μύθος που κατέρριψε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «πως δεν είναι γόνος εφοπλιστικής οικογένειας», θυμίζοντας πως αρκετοί τον κατηγορούν ότι από εφοπλιστής έγινε αριστερός.

Όπως εξήγησε ο Πάνος Σκουρλέτης, «γεννήθηκα στη Ζαΐμη στα Εξάρχεια, ο πατέρας μου ήταν γιατρός και η μητέρα νοικοκυρά» ανέφερε και πρόσθεσε «είναι μια ιστορία του διαδικτύου ο παππούς μου λεγόταν Λαιμός, ήταν καπετάνιος με καταγωγή από τη Χίο. Στο νησί αυτό το όνομα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο».

Ο τρίτος μύθος που καταρρίφθηκε από τον πρώην υπουργό που μάλιστα χαρακτήρισε και ως το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν πει για αυτόν και την οικογένειά του ήταν ότι η γυναίκα του οδηγεί Porsche την οποία χρησιμοποιεί και ο γιος του.

«Είχαν αναφέρει ότι η γυναίκα μου, ενώ ο ίδιος ήταν υπουργός, έμπαινε σε μια Porsche την οποία οδηγούσε ο γιός του για να κατέβουν στην Αθήνα. Τελικά η υποτιθέμενη γυναίκα του ήταν μια Αγγλίδα ηθοποιός» ανέφερε ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα