Πόπη Τσαπανίδου: Η πρώτη συνάντηση με τους διαπιστευμένους συντάκτες – Τι είπε για την απόφασή της να μεταβεί στην πολιτική

 Πόπη Τσαπανίδου: Η πρώτη συνάντηση με τους διαπιστευμένους συντάκτες – Τι είπε για την απόφασή της να μεταβεί στην πολιτική

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου Πόπη Τσαπανίδου και προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, τους περισσότερους δημοσιογράφους τους γνώριζε από τα δημοσιογραφικά της χρόνια και οι αγκαλιές και τα φιλιά έδιναν κι έπαιρναν με ευχές για το νέο ξεκίνημά της.

Η ίδια έδειξε να έχει ξεπεράσει πλέον την αμηχανία του νέου ρόλου της και μετά το βάπτισμα που πήρε μιλώντας σε ραδιόφωνα και τηλεόραση με την πολιτική της πια ιδιότητα φάνηκε ότι ήταν πιο έτοιμη να συστηθεί και στους συντάκτες του ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ.

  • Εκείνο που συγκρατεί το libre.gr που μίλησε με την Πόπη Τσαπανίδου είναι το γεγονός ότι νιώθει συνεπής στην απόφασή της καθώς όπως λέει τα τελευταία τρια χρόνια έχουν συμβεί μεγάλες ανατροπές στη ζωή και στην καθημερινότητά μας που πυροδοτούν και μεγάλες αποφάσεις για αλλαγές και σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο.

Οι δημοσιογράφοι γέμισαν το μπαρ στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη. Ήταν εκεί και ο σύμβουλος του προέδρου σε θέματα ενέργειας Νίκος Φαραντούρης ο οποίος με την ενεργητικότητά του ανέβασε το κέφι στο χαλαρό ποτό.

Για το πως και το γιατί βρέθηκε εκεί ο κ. Φαραντούρης η εξήγηση είναι απλή καθώς το μπαρ είναι πολύ στενού του φίλου και ήταν αυτός που μεσολάβησε για τη φιλοξενία της Πόπης και των καλεσμένων της.

Σχετικά Άρθρα