Κέρδη για 120 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

 Κέρδη για 120 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

ΦΙΓΑΛΟΣ (GB) και Παναγιώτης Δημητσάνης

Επικράτηση του ΦΙΓΑΛΟΥ στην 6η κούρσα-Πέτυχε την 3η νίκη της καριέρας του.

Εντυπωσιακές αφίξεις και πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στο Markopoulo Park. Συνολικά βρέθηκαν 120 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 189,71 ευρώ.

Μία ακόμη επικράτηση για τον ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ (GB)

Πρωταγωνίστησαν ο ΦΙΓΑΛΟΣ και ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ

Στην 6η ιπποδρομία ο ΦΙΓΑΛΟΣ (GB) πραγματοποίησε ένα δυναμικό φίνις και κατάφερε, από τις τελευταίες θέσεις του ομίλου όπου βρισκόταν, να προσπεράσει τους αντιπάλους του και να επικρατήσει στα 1.300 μέτρα. Ιδιοκτησίας του Γρηγόρη Πανταζή ο 5ετής ίππος προπονείται από τον Μιχάλη Ιωαννίδη και στη χθεσινή του νίκη, την 3η συνολικά της καριέρας του, τον οδήγησε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης.

Δείτε το βίντεο από την 6η ιπποδρομία:

Στην τελευταία ιπποδρομία και σε μία δυνατή αναμέτρηση ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ (GB) πήρε την νίκη με χρόνο 1.38.97 στα 1.575 μέτρα. Ο νικητής του περσινού Ντέρμπι είναι ιδιοκτησίας Scuderia Equus Run Paola και προπονείται από τον Χάρη Χαραλάμπους. Στη χθεσινή του επικράτηση είχε στη σέλα του τον κορυφαίο Κύπριο αναβάτη Κωνσταντίνο Καποδίστρια.

Επτά νίκες για επτά διαφορετικούς αναβάτες

Από δύο νίκες πέτυχαν οι προπονητές Μιχάλης Ιωαννίδης, Γιάννης Μυκονιάτης και Χάρης Χαραλάμπους ενώ από πλευράς αναβατών είχαμε το απόλυτο μοίρασμα. Επτά διαφορετικοί αναβάτες κατέκτησαν τις ισάριθμες ιπποδρομίες του προγράμματος. Ο λόγος για τους Μάριο Χριστοφή, Κώστα Μαστοράκη, Γιάννη Λαζαρίδη, Γιώργο Μερσινιά, Δημήτρη Δρόσο, Παναγιώτη Δημητσάνη και Κωνσταντίνο Καποδίστρια.

Σχετικά Άρθρα