Survivor All Star Spoiler: Οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

 Survivor All Star Spoiler: Οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Η πρώτη εβδομάδα προβολής του Survivor All Star ολοκληρώθηκε και τα είχε… όλα. Εντυπωσιακή είσοδο των παικτών με επίσημο ένδυμα, αγώνισμα επάθλου με το καλημέρα, διαμάχες και αντιδικίες αλλά και αποχωρήσεις. Τόσο την οικειοθελή της Βρισηίδας Ανδριώτου, όσο και αυτή του Περικλή Κονδυλάτου που προέκυψε από την ψηφοφορία του κοινού.

Μέχρι τώρα, φαίνεται πως η κόκκινη ομάδα, αυτή των «Διάσημων», έχει το… πάνω χέρι στα αγωνίσματα απέναντι στην μπλε ομάδα των «Μαχητών». Πολλοί είναι αυτοί που έχουν παρατηρήσει μια σχετική ανισορροπία στη δυναμική των ομάδων, γεγονός που κάνει πολύ εύκολες τις επικρατήσεις των κόκκινων μέχρι τώρα στα αγωνίσματα. Για αυτό τον λόγο, οι διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι οι παίκτες που αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι θα ενισχύσουν τη μπλε ομάδα.

Με βάση όσα γνωρίζουμε ως τώρα, έτοιμοι να ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο και να ξεκινήσουν την παρουσία τους στο Survivor All Star είναι ο Γιώργος Κόρομι και η Χριστίνα Κεφαλά. Αμφότεροι συμμετείχαν στους τελευταίους κύκλους του παιχνιδιού, και θεωρείται βέβαιο ότι θα τους δούμε σύντομα ξανά να αγωνίζονται στις παραλίες και να παλεύουν για τα έπαθλα και τις ασυλίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πιθανότερο σενάριο είναι να μπουν και οι δυο και να ενταχθούν στη μπλε ομάδα. Τόσο ο Γιώργος Κόρομι όσο και η Χριστίνα Κεφαλά είναι αρκετά δυνατοί αγωνιστικά, όπως έδειξαν στην προηγούμενη παρουσία τους στο Survivor, και η παραγωγή αναμένεται να τους εντάξει στους «μπλε» για να ανεβάσει την ανταγωνιστικότητά τους.

Σχετικά Άρθρα