Survivor Spoiler: Χαμός στην ασυλία – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε

 Survivor Spoiler: Χαμός στην ασυλία – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον επεισόδιο αναμένεται στο αποψινό Survivor All Star, με μπλε και κόκκινους να ρίχνονται στον στίβο μάχης για τη νέα ασυλία.

Το βράδυ της Δευτέρας (15/05) το Survivor στον ΣΚΑΙ, και οι παίκτες των μπλε βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, αφού η ομάδα τους έχει να νιώσει τη χαρά της νίκης και του έξτρα φαγητού, από το ταξίδι στο Λονδίνο.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τις ασυλίες

Οι παίκτες των δύο ομάδων κατέβηκαν πανέτοιμοι στον στίβο μάχης, διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με τον Γιώργο Λιανό να προχωρά σε μια σημαντική ανακοίνωση, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

“Να σας πω ότι και αυτή την εβδομάδα θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας. Ο πρώτος αγώνας ασυλίας βγάζει έναν υποψήφιο. Ο δεύτερος αγώνας, ανεξαρτήτως τι έχετε κάνει σήμερα, θα βγάλει δύο υποψήφιους σε περίπτωση ήττας”, είπε ο παρουσιαστής του Survivor.

“Επίσης, να ενημερώσω την Μπλε ομάδα πως, επειδή πλέον έχετε δύο γυναίκες και πέντε άντρες, τα κορίτσια αυτή την εβδομάδα προστατεύονται και δεν μπορούν να ψηφιστούν. Για την Κόκκινη ομάδα έχουν “ξεκλειδώσει” τα κορίτσια και όλοι μπορούν να ψηφιστούν κανονικά”, πρόσθεσε.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία τη Δευτέρα

Οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη για την ασυλία, με τους Μπλε να αναδεικνύονται νικητές. Το σκορ ήταν 8-6 Μπλε, 8-6 Κόκκινοι, 3-2 Μπλε.

Μάλιστα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που έκανε και μια απολαυστική γκάφα, κατάφερε να κάνει σερί νικών.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στην κάλπη, ώστε να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο οποίος ήταν ο Γιώργος Κορόμι.

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, πως αισθάνεται για την υποψηφιότητά του, δήλωσε πως το περίμενε.

Μάχη στην αρένα – Ποιοι κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία

Μεγάλη θα είναι η ένταση στο αποψινό επεισόδιο εντός και εκτός στίβου μάχης. Κατά τη διάρκεια του αγώνας ασυλίας, η ένταση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με πρωταγωνιστές τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του αποψινού αγώνα θα είναι για ακόμη μια φορά οι κόκκινοι, με τους μπλε να αποφασίζουν για τον νέο υποψήφιο.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά Άρθρα