Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

 Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο Survivor All Star οι Μπλε πλέον αγωνίζονται ενώ τους Κόκκινους τους “έφαγε” το ριάλιτι και η…. Ελευθερία Ελευθερίου.

Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν και σήμερα στον στίβο μάχης και αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία και το έπαθλο φαγητού. Ωστόσο όλα ίδια μένουν αφού οι Μπλε έχουν ανασυσταθεί και βρει τις δυνάμεις τους σε αντίθεση με τους Κόκκινους που τους «έφαγε» το ριάλιτι.

Έτσι λοιπόν ο αγώνας για τους Μαχητές είναι περίπατος και κάνουν το 2-0 για αυτή την εβδομάδα.

Οι Κόκκινοι οδηγούνται για ακόμα μια φορά στο Συμβούλιο του Νησιού και θα αναγκαστούν να ψηφίσουν δύο ακόμα παίκτες ως υποψήφιους προς αποχώρηση.

Όπως έχουμε πει ξανά οι νέοι παίκτες δεν ήταν και τόσο ευπρόσδεκτοι στην Κόκκινη Ομάδα. Αυτό φάνηκε όταν άρχισαν όχι μόνο να χάνουν στους αγώνες ασυλίας αλλά και ψηφίζουν μόνο τους νέους παίκτες στα Συμβούλια του Νησιού.

Μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά, η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 5 Μαρτίου στον «τάκο» από τους συμπαίκτες της.

Σήμερα (6/3) οι Διάσημοι ξαναψηφίζουν. Δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση «κλείδωσε» ότι βγαίνει η Ευριδίκη Παπαδοπούλου ενώ οι παίκτες ψηφίζουν κλασσικά πλέον προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα.

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα