Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Σπύρο Μαρτίκα: “Είναι αδίστακτος. Ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει”

 Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Σπύρο Μαρτίκα: “Είναι αδίστακτος. Ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει”

H Eυρυδίκη Παπαδοπούλου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και τον φημολογούμενο χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» κι αρχικά, δήλωσε: «Γενικά είναι άσχημα πράγματα οι χωρισμοί, βέβαια πολλές φορές είναι για καλύτερο, γιατί όταν κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας άλλος».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις συμπεριφορές των παικτών μπροστά και πίσω από την κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης. «Η αλήθεια είναι πως έχω πει όταν ξαναγίνει Survivor, θα ήθελα η παραγωγή να βάζει κάμερα σε σημεία που δεν ξέρουν οι παίκτες και νομίζουν ότι είναι off camera. Εκεί θα βλέπει ο κόσμος το πραγματικό Survivor, γιατί όλοι λίγο πολύ είναι υποψιασμένοι μπροστά στην κάμερα και δείχνουν έναν άλλο εαυτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν με ρωτάς, πρέπει να πηγαίνεις διπλωματικά εκεί, γιατί πηγαίνεις για να μαζέψεις λεφτά. Όσο περισσότερο κάθεσαι, τόσο περισσότερα λεφτά θα μαζεύεις. Αυτό με την Βρισηίδα Ανδριώτου είναι άσχημο, γιατί δεν τσακώθηκα μαζί της. Εγώ βλέποντας την Ελευθερία να κατηγορείται από τον Μαρτίκα με το επίθετο κλέφτρα, το θεώρησα πολύ σημαντικό», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα και τη φιλία της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. «Έβλεπα την Ελευθερία να κλαίει ενώπιον κι άλλων και της είπα “μην κλαις, ο άνθρωπος είναι αδίστακτος κι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει”. Από την άποψη ότι δεν διστάζει να αλλάζει και να “δίνει” τους φίλους του, τις παρέες του για να μένει μια εβδομάδα παραπάνω και να παίρνει το “κασέρι”. Η σύντροφός του δεν ήθελε να μου μιλήσει, δεν πειράζει, να ζουν καλά κι ευτυχισμένοι», ανέφερε κλείνοντας.

Σχετικά Άρθρα