Survivor All Star: Κλάματα, τούμπες, η Σαλαγκούδη και η αποχώρηση Κονδυλάτου

 Survivor All Star: Κλάματα, τούμπες, η Σαλαγκούδη και η αποχώρηση Κονδυλάτου

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση, ομαδικότητα, χαρά και λύπη είδαμε το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου στις οθόνες μας.

Με τους Μαχητές να υποφέρουν από την πείνα, τους Διάσημους να τρώνε με «τύψεις» και τον πρώτο παίκτη που αποχώρησε έκλεισε η πρώτη εβδομάδα στο Survivor All Star.

Η ομάδα των Διάσημων αγωνίστηκε με έναν παίκτη λιγότερο αφού η Ελένη Χαμπέρη έμεινε εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού.

Οι δύο ομάδες ήταν εξαντλημένες καθώς δεν είχαν κοιμηθεί καλά και ήταν νηστικές. Όπως ανέφερε η ομάδα των μπλε ήταν σε χειρότερη κατάσταση από την αντίπαλη στο θέμα πείνα.

Ο Στάθης Σχίζας που είναι στην ομάδα των κόκκινων είπε: «Έχουν απομείνει κάτι φακές, περιμένουμε να έρθουν οι προμήθειες».

Από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Είμαι πεσμένη σωματικά, ψυχικά το παλεύω, το έχω ξαναβιώσει είναι πολύ δύσκολο. Ήρθαμε εδώ να νικήσουμε σήμερα το έχουμε ανάγκη».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του τόνισε: «Αν χάσουμε, η επόμενη μέρα θα είναι λιποθυμία».

Σπύρος Μαρτίκας: Ήθελα να φύγω μαζί σου Βρισηίδα μου…

Η οικοιοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor All Star έκανε τον Σπύρο Μαρτικά να «λυγίσει» και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ο παίκτης των Διασήμων την επόμενη μέρα της αποχώρησης της συντρόφου του, δεν μπόρεσε να κρύψει τη στεναχώρια του: «Βρισηίδα μου ένιωσα χθες ότι δεν άντεξες. Το κορμάκι σου δεν άντεξε. Ωχ θεέ μου τι ζούμε σε αυτό το παιχνίδι…», ανέφερε αρχικά ο φαρμακοποιός μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Ήθελα κι εγώ να φύγω μαζί σου χθες. Αλλά είμαι εδώ για να παλέψω», πρόσθεσε.

Παράλληλα εκμυστηρεύτηκε όσα του αποκάλυψε η Βρισηίδα λίγο πριν αποχωρήσει ενώ ανέφερε πως κάτι έχει αγωνία μήπως έχει συμβεί κάτι στη μητέρα της.

«Χθες το μεσημέρι που μου μίλαγες ότι δεν αντέχει το κορμί σου ότι δεν αντέχει την πείνα και ότι το κορμί σου δεν έχει επανέλθει 5,5 μήνες μετά από το προηγούμενο, κατάλαβα πόσο σοβαρά πήρες αυτήν την απόφαση το βράδυ στο συμβούλιο. Ξέρω ότι θα με περιμένεις. Να ξέρεις δεν θα σου λείπω γιατί θα με βλέπεις κάθε βράδυ. Έχεις αγωνία για τη μητέρα σου. Εύχομαι να είναι καλά και να μη συνέβη τίποτα όσο έλειπες και να επανέλθει. Όσος καιρός απομείνει για μένα θα περάσει σύντομα», καταλήγει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Δαλάκα «έφαγε» το ψάρι στο πρόσωπο

Το αγώνισμα ξεκίνησε με μια δύσκολη δοκιμασία η οποία απαιτούσε συνεργασία. Κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο στίβο μάχης η Κατερίνα Δαλάκα με τον Σάκη Κατσούλη και στην αντίπαλη ομάδα ο Ηλίας Μπόγδανος με την Καρολίνα Καλύβα η πρώτη ομάδα είχε ένα ατύχημα.

Τη στιγμή που οι ομάδες προσπαθούσαν να μαζέψουν τα ψάρια για την δοκιμασία ένα από αυτά έπεσε στο πρόσωπο της Κατερίνας Δαλάκα. Ωστόσο η παίκτρια δεν σταμάτησε το αγώνισμα, συνέχισε μέχρι το τέλος κάνοντας το 2-0 για την ομάδα των Διασήμων.

Αιχμές Αναγνωστόπουλου για Βασάλο

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος «έσπασε» μιλώντας στην κάμερα του Survivor ενώ παράλληλα εξέφρασε και το παράπονό του προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς δεν στον στήριξε όπως θα ήθελε.

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να είμαι υποψήφιος με δύο ψήφους, το αποδέχομαι, είναι οκ. Έκανα το καλό για την ομάδα και βρέθηκα στον τάκο. Σήμερα που ξύπνησα η ψυχολογία μου ήταν πεσμένη γιατί δεν είμαι αυτός που θέλω στους στίβους μάχης. Χαίρομαι όμως, που κάποια παιδιά που δεν ήξερα πριν, ήρθαν και μου κράτησαν το χέρι και με βοήθησαν ψυχολογικά.

Από την άλλη είδα και άλλους ανθρώπους με τους οποίους έχω ζήσει πολλά πράγματα και δεν με ρώτησαν καν τι έχω. Αυτό ίσως με στενοχώρησε λίγο παραπάνω. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μπορούσε να έρθει λίγο κοντά μου να με συνεφέρει, γιατί μπορεί να έχουμε τσακωθεί, αλλά συνήθως με τα οικεία σου πρόσωπα τσακώνεσαι, δεν μιλάς, αλλά όταν βλέπεις τον άλλο στα down του… δεν λέω να με νταντέψει, αλλά μπορείς να έρθεις να μου ρίξεις μια σφαλιάρα, ένα χαστούκι, να με ξυπνήσεις. Εγώ αυτό βλέπω, αυτό νιώθω, αυτό λέω», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Παραγγελιά του Λιανού στο μοντάζ για Ανθή Σαλαγκούδη

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα βλέποντας ποιος είναι ο χθεσινός στόχος ανέφερε την Ανθή καθώς θυμήθηκε κι εκείνος μαζί με τους τουιτεράδες την απίθανη εκείνη έκφραση της Ανθής που αναμφισβήτητα έχει μείνει στην ιστορία του ριάλιτι και ζήτησε να «παίξει» και πλάνο της.

Οι Διάσημοι απόλαυσαν το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού, ενώ οι Μπλέ επέστρεψαν στην παραλία τους νηστικοί. Η κατάσταση των Μπλε ήταν δραματική όπως περιέγραψε η Καρολίνα και η Μαριαλένα η οποία ξέσπασε σε κλάματα. Η παίκτρια των Μπλε ανέφερε πως πλέον τους έχει μείνει μόνο ψυχή και καθόλου ενέργεια.

Στον τελευταίο στίβο μάχης μπήκε ο Μάριος με τον Σάκη από την ομάδα των Διασήμων και ο Γιώργος με τον Ηλία από την ομάδα των Μαχητών. Δυστυχώς για τους μαχητές η πείνα τους θα παραταθεί αφού οι Κόκκινοι πήραν τη νίκη.

Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Στο συμβούλιο του νησιού στράφηκαν όλα τα βλέμματα των τηλεθεατών, καθώς υπήρξε η πρώτη αποχώρηση με βάση την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Στο πρώτο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού υποψήφιοι ήταν οι: Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star είναι ο Περικλής Κονδυλάτος.

Σύμφωνα με τον παίκτη της μπλε ομάδας, περίμενε την απόφαση καθώς το τηλεοπτικό κοινό δεν ήταν ακόμα εξοικειωμένο μαζί του.

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα