Μοίρασε κέρδη σε πολλούς νικητές το ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

 Μοίρασε κέρδη σε πολλούς νικητές το ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Τρομερή επανεμφάνιση για τον ΠΕΙΣΑΝΔΡΟ (IRE)

Καταπληκτική επανεμφάνιση του ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΥ στην 6η ιπποδρομία.

Εξαιρετικό θέαμα, εκπληκτικά φίνις και πολλούς νικητές στο ΣΚΟΡ 6 επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, στο Markopoulo Park. Συνολικά βρέθηκαν 158 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 170,72 ευρώ.

Επικράτηση του ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΥ με αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή

Ο ΧΑΡΒΕΣΤ ΧΟΜ (GB) επικρατεί στην τελευταία ιπποδρομία 

Εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή του ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΥ (IRE) στην ενεργό δράση ύστερα από αποχή ενός και πλέον έτους. Ο εξαετής καθαρόαιμος είχε να αγωνιστεί από τις 13.12.2021 και στην επανεμφάνιση του επικράτησε με μεγάλη ευκολία των αντιπάλων του. Ο γιός του Elzaam (IRE) και της Reehan (USA) είναι ιδιοκτησίας των Σταύλων Καλαμαριάς και αν και ακολούθησε τον όμιλο από την τελευταία θέση, με ένα εκπληκτικό φίνις προσπέρασε τους αντιπάλους του και νίκησε με χρόνο 1.18.83 στα 1.300 μέτρα. Ο ίππος προπονείται από τον Παναγιώτη Κάσση και στη χθεσινή του νίκη τον οδήγησε ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής.

Δείτε το βίντεο από την 6η ιπποδρομία:

Το 3 στα 3 για τον ΧΑΡΒΕΣΤ ΧΟΜ-Επικράτησε με ευκολία στην 7η κούρσα

Στην τελευταία ιπποδρομία ο ΧΑΡΒΕΣΤ ΧΟΜ (GB), ο οποίος προπονείται από τον Χάρη Χαραλάμπους, επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία και σημείωσε την 3η του νίκη σε ισάριθμες συμμετοχές. Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα από τον αναβάτη του Κωνσταντίνο Καποδίστρια ο εκπρόσωπος της Scuderia Equus Run Paola, σημείωσε χρόνο 1.39.17 στην ιπποδρομία που διεξήχθη στα 1.575 μέτρα.

Από δύο νίκες σε Δημητσάνη, Καποδίστρια και Χαραλάμπους

Παναγιώτης Δημητσάνης και Κωνσταντίνος Καποδίστριας σημείωσαν από δύο νίκες ενώ από μία πέτυχαν οι Νίκος Μιχαηλίδης και Μάριος Χριστοφής. Από πλευράς προπονητών δύο νίκες σημείωσε ο Χάρης Χαραλάμπους και από μία οι Χρήστος Σταύρου, Σταύρος Αγγελόπουλος, Μιχάλης Ιωαννίδης και Παναγιώτης Κάσσης.

Σχετικά Άρθρα