Εξελίξεις στην υπόθεση του Βασίλη Τόπαλου: Συμπληρωματική κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου

 Εξελίξεις στην υπόθεση του Βασίλη Τόπαλου: Συμπληρωματική κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, όπου ο 16χρονος πυγμάχος, Βασίλης Τόπαλος, λιποθύμησε στις 16 Δεκεμβρίου 2022 και δύο εβδομάδες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή δίνει το απόγευμα της Τετάρτης συμπληρωματική κατάθεση.

Το αιμάτωμα που προκάλεσε το θανατηφόρο τραυματισμό του Βασίλη Τόπαλου δημιουργήθηκε στον δεξιό κρόταφο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροδικαστές θα ερευνήσουν, πλέον, αν αυτό το αιμάτωμα προκλήθηκε κατά την πτώση του όταν λιποθύμησε, ή σε κάποιον αγώνα προπόνησης λίγο νωρίτερα ή τις προηγούμενες ημέρες.

Το χρονικό του θανάσιμου τραυματισμού

Ο Βασίλης Τόπαλος, έκανε τη συνήθη προπόνηση, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία, ενόχληση στην κοιλιακή χώρα και τάση για εμετό. Ο 16χρονος κατευθύνθηκε τότε στο μπάνιο των αποδυτηρίων του γυμναστηρίου όπου λιποθύμησε, χτυπώντας κατά την πτώση του σε σκληρή επιφάνεια, χωρίς μάλιστα να γίνει άμεσα αντιληπτός.

Στο έδαφος τον εντόπισε συναθλητής του, ο οποίος και ειδοποίησε τον πατέρα του και τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου. Συναθλητής και υπεύθυνος προσέφεραν στον 16χρονο τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό, ο οποίος μεταφέρθηκε έπειτα στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Εκεί ο 16χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση αιματώματος από το κεφάλι και παρέμεινε σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Χθες, 2 Ιανουαρίου 2023 υπέκυψε στο τραύμα του, μια ημέρα μετά τη γιορτή του.

Σχετικά Άρθρα