Markopoulo Park: Ένδεκα νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 2.332 ευρώ

 Markopoulo Park: Ένδεκα νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 2.332 ευρώ

Ο ΜΠΑΟΥΝΤΛΕΣ (GB) επικρατεί των αντιπάλων του

Νικητής της 7ης ιπποδρομίας ο ΜΠΑΟΥΝΤΛΕΣ με χρόνο 1:05:88.

Εξαιρετικό θέαμα, εντυπωσιακές αφίξεις και μεγάλα κέρδη για πολλούς τυχερούς επιφύλασσε η 1η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, στο Markopoulo Park.

Συνολικά βρέθηκαν 11 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 2.332 ευρώ και 17 νικητές στο ΣΚΟΡ 4 της 1ης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 438 ευρώ.

Πρωταγωνίστησε ο ΜΠΑΟΥΝΤΛΕΣ με αναβάτη τον Λοΐζο Ανδρέου

Στην 7η ιπποδρομία του προγράμματος ο ΜΠΑΟΥΝΤΛΕΣ (GB), σε μία άφιξη που έκοβε την ανάσα, κατάφερε να διατηρήσει την πρωτοπορία. Με αναβάτη τον Λοΐζο Ανδρέου άφησε πίσω του τον ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ (GB) με διαφορά μόλις ενός εκατοστού του δευτερολέπτου. Ο 6της ΜΠΑΟΥΝΤΛΕΣ (GB) ιδιοκτησίας και προπόνησης Θεολόγου Ιγνάτιου, νίκησε με χρόνο 1:05:88 στα 1.100 μέτρα.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία:

Στην 6η ιπποδρομία ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων του και να σημειώσει τέταρτη συνεχόμενη νίκη με αναβάτη, για ακόμη μία φορά, τον Παναγιώτη Δημητσάνη. Ο 6ετής ίππος ιδιοκτησίας των Απόστολου Μπαγιάστα και Άγγελου Σταύρου, προπονείται από τον Χρήστο Σταύρου.

ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) και Παναγιώτης Δημητσάνης

Τρεις νίκες για τον αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη

Από πλευράς αναβατών, ο Παναγιώτης Δημητσάνης πέτυχε τρείς νίκες, ενώ από τους προπονητές από δύο νίκες σημείωσαν οι Σταύρος Αγγελόπουλος, Ιγνάτιος Θεολόγου και Χρήστος Σταύρου.

Σχετικά Άρθρα