Markopoulo Park: Εντυπωσιακό θέαμα και μεγάλα κέρδη στην τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς

 Markopoulo Park: Εντυπωσιακό θέαμα και μεγάλα κέρδη στην τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς

Winter Challenge 4+ ετών για τον ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ (IRE)

Η Scuderia Equus Run Paola και o Χάρης Χαραλάμπους κέρδισαν και τις 3 ιπποδρομίες των Winter Challenge series.

Τα είχε όλα η χθεσινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Markopoulo Park, εξαιρετικό θέαμα και μεγάλα κέρδη μεγάλα για τους νικητές.

Βρέθηκαν 13 νικητές στο ΣΚΟΡ 6  που κέρδισαν από 2.407,21 ευρώ και 25 νικητές στο ΣΚΟΡ 4 που εισέπραξαν από 624,63 ευρώ.

Δύο στα δύο για τον νεαρό ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΓΚΑΪ (IRE)

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της τελευταίας ιπποδρομιακής συγκέντρωσης του 2022 ήταν η Scuderia Equus Run Paola και ο προπονητής Χάρης Χαραλάμπους.

Οι πολυνίκες ιδιοκτήτες για το 2022, Scuderia Equus Run Paola, κατέκτησαν και τις 3 ιπποδρομίες των Winter Challenge series και σημείωσαν συνολικά 4 νίκες στην χθεσινή ημέρα.

Ο πολυνίκης προπονητής για το 2022, Χάρης Χαραλάμπους, εκτός από τις προαναφερόμενες νίκες, σημείωσε ακόμη μία στην τελευταία ιπποδρομία και συνολικά μέτρησε 5 πρωτιές στην τελευταία συγκέντρωση.

Νικητής ο ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΓΚΑΪ στο Winter Challenge 2ετών

Κυρίαρχος ο τριετής ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ (IRE)

Στη 2η ιπποδρομία ο ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΓΚΑΪ (IRE) επανέλαβε την εξαιρετική του εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ντεμπούτο του, και κατέκτησε το Winter Challenge 2ετών σημειώνοντας την 2η νίκη του σε ισάριθμες συμμετοχές. Τον 2ετή καθαρόαιμο οδήγησε στην νίκη ο αναβάτης Κώστας Μαστοράκης.

Δείτε το βίντεο της 2ης ιπποδρομίας:

Ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ κέρδισε το Winter Challenge 3ετών

Σαρωτικός για ακόμη μια φορά ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ (GB) νίκησε και το Winter Challenge των 3ετών στην 4η ιπποδρομία. Μετά από το Κριτήριο και το Ντέρμπι ο τριετής εκπρόσωπος της Scuderia Equus Run Paola, κατέκτησε και την 3η σημαντικότερη ιπποδρομία για ίππους 3 ετών αποδεικνύοντας ότι είναι ο κορυφαίος στην ηλικία του αυτή την στιγμή. Στην χθεσινή του επιτυχία είχε στην σέλα του τον αναβάτη Εντιόν Τσέλα.

Δείτε το βίντεο της 4ης ιπποδρομίας:

Ο ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ επικράτησε στο Winter Challenge 4+ετών

Στην 6η ιπποδρομία, όπου συμμετείχαν έξι από τους κορυφαίους ίππους αυτή την στιγμή στο Markopoulo Park, ο ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ (IRE) πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού χαρίζοντας και το 3ο Winter Challenge της σειράς στην Scuderia Equus Run Paola και τον προπονητή Χάρη Χαραλάμπους. Αυτή ήταν η 11η  νίκη του συνολικά και 6η για φέτος με την οποία έπιασε τον ΑΜΠΙΕΝΤ (IRE), ο οποίος επικράτησε νωρίτερα, στην κορυφή του σχετικού πίνακα και ανακηρύχθηκε και αυτός πολυνίκης ίππος για το 2022.  Με αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη, ο ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ (IRE) σημείωσε χρόνο 01:24:70 στην χθεσινή του επιτυχία.

Δείτε το βίντεο της 6ης ιπποδρομίας:

Ο προπονητής Χάρης Χαραλάμπους πέτυχε συνολικά 5 νίκες ενώ από μία σημείωσαν οι Νίκος Καλογερόπουλος με τον ίππο ΑΜΠΙΕΝΤ (IRE) και ο Παναγιώτης Κάσσης με τον ίππο ΤΖΕΝΝΑΡΟ (IRE).

Από πλευράς αναβατών ξεχώρισε ο Κώστας Μαστοράκης με 3 νίκες ενώ 2 νίκες σημείωσε ο Εντιόν Τσέλα. Από μία νίκη για τους Δημήτρη Δρόσο και Γιώργο Μερσινιά.

Σχετικά Άρθρα