Survivor All Star: Tα ονόματα που έκαναν ραντεβού – Ποιος υπέγραψε ήδη

 Survivor All Star: Tα ονόματα που έκαναν ραντεβού – Ποιος υπέγραψε ήδη

Συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στην Acun Medya και τους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης για το Survivor All Star. Ποιοι βρίσκονται κοντά στην υπογραφή και πότε θα ξέρουμε τα τελικά ονόματα.

Ολοένα και πιο κοντά στην υλοποίηση του Survivor All Star βρίσκεται ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και, αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να δούμε το ριάλιτι επιβίωσης στις οθόνες μας στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Τα ραντεβού της Acun Medya και της παραγωγής του ΣΚΑΙ με πρώην παίκτες του Survivor συνεχίζονται, έως ότου να καταλήξουν σε συμφωνία – η οποία περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό χρηματικό ποσό – και να “κλειδώσουν” τα ονόματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, από τους παίκτες του τελευταίου και πιο πρόσφατου Survivor 2022, έχουν κάνει συζητήσεις για εκ νέου συμμετοχή η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία είχε φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί αλλά έφυγε νωρίς για λόγους υγείας, καθώς και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είχε εντυπωσιάσει με την αγωνιστικότητά της

Όσον αφορά το Survivor του 2021, ραντεβού έχει κάνει με την παραγωγή ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος τα είχε πάει, επίσης, πολύ καλά και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόσωπο που έχει ήδη υπογράψει και θα το δούμε στο Survivor All Star είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στο Survivor του 2017. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν θα δούμε μαζί του την σύντροφό του Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία είχε γνωριστεί μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού συμμετείχε και η ίδια τότε στην αντίπαλη ομάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να έχουν “κλειδώσει” τα ονόματα των παικτών που θα συμμετάσχουν στο νέο Survivor.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πλάνα που προέβαλε η εκπομπή “Πρωινό μας”, μετέβησαν στο κανάλι του Φαλήρου και η Χριστίνα Κεφαλά και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές βδομάδες, είχε διαρρεύσει πως έγινε “κρούση” και στα παρακάτω ονόματα: Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Αλέξης Παππάς.

Σχετικά Άρθρα