Παιδοβιαστές: Κάθε μέρα και μια φρικιαστική αποκάλυψη – Έρευνες για εμπλοκή δεύτερου αστυνομικού – Ο “Μιχάλης” ο “Δημήτρης” και ο “Ιωσήφ”

 Παιδοβιαστές: Κάθε μέρα και μια φρικιαστική αποκάλυψη – Έρευνες για εμπλοκή δεύτερου αστυνομικού – Ο “Μιχάλης” ο “Δημήτρης” και ο “Ιωσήφ”

Στο κάδρο των ερευνών υπάρχει και δεύτερο άτομο που έχει στείλει μηνύματα στο 12χρονο παιδί και φέρεται να υποδύεται τον αστυνομικό. Ο άγνωστος έστειλε χυδαία μηνύματα στο προφίλ του παιδιού, προφίλ που μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί αν χρησιμοποιούσε ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για εμπλοκή αστυνομικών. Η 12χρονη όταν ρωτήθηκε από ψυχολόγο για τον αν είχε καταλάβει κάποιος για τον πραγματικό ρόλο του Ηλίου Μίχου, απάντησε πως από την πλευρά τη δική της όχι. Όμως όπως είπε, για τον Ηλία Μίχο τον είχε ρωτήσει ένας φίλος του αστυνομικός «τι κάνεις με αυτή την μικρή;».

  • Η εμπλοκή ενός αστυνομικού ξεκίνησε από πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες ο εν λόγω αστυνομικός είχε εκτενείς συνομιλίες με την 12χρονη. Λίγες ώρες μετά ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναγκάστηκε να δώσει εντολή ώστε να γίνει πειθαρχικός έλεγχος σε βάρος του αστυνομικού.

Συγκεκριμέμενα, όπως μετέδωσε το Mega, εκτενείς συνομιλίες με την 12χρονη φαίνεται ότι είχε αστυνομικός της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Mega, «επιχειρείται από τις Αρχές να διαπιστωθεί εάν είχε και επαφές με το παιδί ή έμεινε στα λόγια και τις συνεννοήσεις μαζί της μέσα από το διαδίκτυο».

«Είναι νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και υπηρετεί στη ΓΑΔΑ» σημειώνει το Mega. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κανάλι, μένει να φανεί αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, καθώς και αν θα μπει στο κατηγορητήριο με τους ήδη κατηγορούμενους για την υπόθεση.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι έδωσε εντολή ώστε ο αστυνομικός να «τεθεί αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο».

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε ο ANT1 ο Μίχος φέρεται να βιντεοσκοπούσε και να φωτογράφιζε τη 12χρονη και εν συνεχεία να πουλούσε τις φωτογραφίες στο dark web μέσω σχετικών σελίδων.

  • Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα που ερευνώνται από την αστυνομία, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, είναι 25 που είχαν σχέση με τον οίκο ανοχής, καθώς είχαν επισκεφθεί το σπίτι – κολαστήριο για τη 12χρονη, ενώ τα άλλα 10 είναι ψηφιακές επαφές, άτομα που επικοινωνούσαν μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

Σχετικά με τα ραντεβού μέσω διαδικτύου, φαίνεται πως εκεί είχε στηθεί κύκλωμα με επικεφαλής τον Ηλία Μίχο. Το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε ανέφερε ως υπαρχηγό τον «Μιχάλη» που ελέγχεται από την αρχή της υπόθεσης όπως και δύο ακόμη πρόσωπα, τον «Δημήτρη» και τον «Ιωσήφ». Όπως ειπώθηκε και οι τρεις έχουν τακτοποιηθεί με τις Αρχές να προσπαθούν να τους «δέσουν» με την υπόθεση ώστε να προχωρήσουν σε συλλήψεις κάτι που για πολλούς ίσως είναι και ζήτημα ωρών.

Σχετικά Άρθρα