Παιδοβιαστές: Το κτίριο που αναγνώρισε η 12χρονη ως οίκο ανοχής άλλαξε… ξαφνικά διεύθυνση

 Παιδοβιαστές: Το κτίριο που αναγνώρισε η 12χρονη ως οίκο ανοχής άλλαξε… ξαφνικά διεύθυνση

Περίεργες αν μη τι άλλο οι διαρροές της ΕΛΑΣ σε σχέση με τον οίκο ανοχής τον οποίο φέρεται να αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση ως ένα από τα δύο μέρη όπου την εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος. Ενώ το διώροφο γκρι κτίριο βρίσκεται επί της οδού Κασσάνδρας στον Κεραμεικό, ξαφνικά κυκλοφόρησε για το ίδιο ακριβώς οίκημα ότι είναι «επί της Ιεράς Οδού».

Έτσι ακόμη και μεγάλες ενημερωτικές ιστοσελίδες έχουν φωτογραφία του ακινήτου της οδού Κασσάνδρας και στο κείμενο γράφουν για Ιερά Οδό…

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε δει το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ του Reporters United που ανέφερε ότι η φερόμενη ως πραγματική ιδιοκτήτρια του εν λόγω οίκου ανοχής επί της οδού Κασσάνδρας είναι κατηγορούμενη στη δίκη για το μεγάλο κύκλωμα «προστασίας» που είχε αποκαλύψει η ΕΥΠ, μετά από παρακολουθήσεις την περίοδο 2015-2017, το οποίο περιελάμβανε νυχτερινά μαγαζιά, βενζινάδικα και οίκους ανοχής.

Στο κύκλωμα «αρχιταμίας» ήταν ο Δημήτρης Μάλαμας, που δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2019, ενώ στην κορυφή της ιεραρχίας βρίσκονταν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, οι οποίοι σήμερα βρίσκονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου στη δίκη της Greek Mafia.

Τυχαίο «λάθος» ή προσπάθεια να αποσυνδεθεί επικοινωνιακά ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής που την τελευταία διετία λειτουργούσε παράνομα (είχε σφραγιστεί το 2020 από το Δήμο της Αθήνας) από την υπόθεση της Greek Mafia;

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Άρθρα