Markopoulo Park: Δώδεκα νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 1.510 ευρώ

 Markopoulo Park: Δώδεκα νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 1.510 ευρώ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΙΟΝΣΤΑΪΛ-Εντυπωσιακή άφιξη για τον ΑΡΙΩΝΑ.

Εντυπωσιακές αφίξεις, δυνατές μάχες και μεγάλα κέρδη επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, χθες, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στο Markopoulo Park. Συγκεκριμένα, 12 νικητές κέρδισαν από 1.510,78 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος.

Στην 3η ιπποδρομία του προγράμματος (1η ελληνική) ο ΙΟΝΣΤΑΪΛ (GB) πέτυχε τη 2η συνεχόμενη νίκη του με διαφορά μόλις 4 εκατοστών του δευτερολέπτου από την ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ (GB) που τερμάτισε στη 2η θέση. Ο 4ετής ίππος ιδιοκτησίας Antoine Colella και με προπονητή τον Σταύρο Αγγελόπουλο κατέκτησε την 1η θέση με αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή.

Η επικράτηση του ΑΡΙΩΝΑ (GB) με τον Παναγιώτη Κεράτσα

Εντυπωσιακή νίκη για τον ΑΡΙΩΝΑ (GB) στην 7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία του προγράμματος (5η ελληνική) και σε μια ακόμη εντυπωσιακή άφιξη, ο 5ετης ΑΡΙΩΝΑΣ (GB) επικράτησε των αντιπάλων του με χρόνο 01:19:39 στα 1.300 μέτρα. Ο ίππος ιδιοκτησίας ANASSA STABLES ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ, έδωσε σκληρή μάχη με τους ΣΑΡΑΒΑΚΟ (IRE) και ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ (GR) στα τελευταία μέτρα της διαδρομής και κατάφερε να επικρατήσει έχοντας στη σέλα του τον αναβάτη Παναγιώτη Κεράτσα. Ήταν η 5η νίκη της καριέρας για τον ΑΡΙΩΝΑ (GB) ο οποίος προπονείται από τον Μιχάλη Ιωαννίδη.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία:

Σχετικά Άρθρα