ΚΙΝΑΛ: Εκ του πονηρού και ανειλικρινή όσα λέει ο κ. Τσίπρας περί προοδευτικής διακυβέρνησης επειδή είναι σε αποδρομή

 ΚΙΝΑΛ: Εκ του πονηρού και ανειλικρινή όσα λέει ο κ. Τσίπρας περί προοδευτικής διακυβέρνησης επειδή είναι σε αποδρομή

“Με αιχμές και επικρίσεις σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ. «Όταν ο κ. Τσίπρας είχε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της προόδου και της αντιδραστικής συντήρησης επέλεξε το δεύτερο. Τον κ. Καμμένο και τον κ. Παπαγγελόπουλο», επισημαίνει σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ, όπου προστίθεται ότι «είναι εκ του πονηρού και ανειλικρινή όσα λέει τώρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης, επειδή είναι σε αποδρομή».

Το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ τονίζει ότι «για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις ΑΣΕΠ και Διαύγεια, που έγιναν από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας δεν τις ψήφισε και η ΝΔ προσπάθησε να τις καταργήσει».

Επίσης επικρίνεται ο κ. Τσίπρας επειδή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ «συνέχισε και σήμερα να κρατά ίσες αποστάσεις από τον κ. Καραμανλή, όπως και ο κ. Μητσοτάκης. Όσο για την Αξιοπιστία, την Διαφάνεια και την Αξιοκρατία, που επικαλείται ο κ. Τσίπρας, είναι όσα πολέμησε όταν κυβέρνησε».

Το ΚΙΝΑΛ διακηρύσσει ότι η δική του «σοσιαλδημοκρατική πρόταση δίνει λύσεις αξιοπρέπειας και προοπτικής για τον Ελληνικό λαό απέναντι στον αδιέξοδο λαϊκισμό».