Σκουρλέτης: Ευθύνη της κυβέρνησης ότι ο κόσμος βγαίνει και θα ξαναβγεί στον δρόμο

 Σκουρλέτης: Ευθύνη της κυβέρνησης ότι ο κόσμος βγαίνει και θα ξαναβγεί στον δρόμο

“Θερίζουμε αυτό που σπείραμε και αναφέρομαι στον τρόπο που διαχειρίστηκε χωρίς σχέδιο με αποσπασματικό τρόπο την πανδημία όλον τον τελευταίο χρόνο η κυβέρνηση” δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, στον Realfm.

“Θα μου πείτε δεν βλέπετε τι γίνεται στις άλλες χώρες; Η πανδημία δεν έχει την υπογραφή της ΝΔ προφανώς, αλλά όταν είμασταν μια χώρα με λίγα κρούσματα και είχαμε πάρει τα μηνύματα από το εξωτερικό, γιατί δεν αξιοποιήσαμε αυτόν τον χρόνο;” διερωτήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσελίκ: Αυτοί που χάρηκαν από την επιστολή των ναυάρχων είναι τα ελληνικά ΜΜΕ

“Την ευθύνη για το γεγονός ότι ο κόσμος βγαίνει και θα ξαναβγεί στον δρόμο την έχει η κυβέρνηση” υπογράμμισε σχετικά με τις διαδηλώσεις.

“Δεν υπάρχει μια εργαλειοποίηση της πανδημίας όπου χρησιμοποιείται ως όπλο για να περάσει η κυβέρνηση αυτές τις αντικοινωνικές ρυθμίσεις κάτω από τον εύηχο τίτλο ‘διευθέτηση του χρόνου εργασίας’; Τώρα ποιος θα φταίει αν μεθαύριο θα κατέβουν οι εργαζόμενοι στον δρόμο; Οι ίδιοι που είναι ανεύθυνοι ή η κυβέρνηση που δεν σέβεται τις ιδιαίτερες συνθήκες; Θέτω ένα ερώτημα” περιέγραψε.

Σχετικά Άρθρα