Απαγόρευση… επικοινωνίας στο “Λαϊκό” Νοσοκομείο

 Απαγόρευση… επικοινωνίας στο “Λαϊκό” Νοσοκομείο

Απαγόρευση επικοινωνίας μεταξύ των εργαζόμενων του “Λαϊκού” Νοσοκομείου και των ΜΜΕ, επέβαλε με επίσημη οδηγία της η διοίκηση του νοσοκομείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στο facebook, η διοίκηση αναφέρει, ότι «απαγορεύεται σε οποιονδήποτε εργαζόμενο να προβαίνει σε δηλώσεις προφορικές ή έγγραφες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αφορούν στη διαχείριση “ύποπτων” ή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού». Η διοίκηση προσθέτει, ότι η επικοινωνία με τα ΜΜΕ γίνεται «μόνο μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας».

Υπενθυμίζεται πως οι αντιδράσεις και οι καταγγελίες των νοσοκομειακών γιατρών για τις τεράστιες ελλείψεις και τα μεγάλα προβλήματα έχουν «θαφτεί» από το μεγαλύτερο μέρος των ΜΜΕ ή υποβαθμίζονται από την κυβέρνηση, η οποία πλέον από «ήρωες» χαρακτήρισε τους γιατρούς «ψεύτες» εξαιτίας των αποκαλύψεών τους σχετικά με τις λάθος μάσκες που παραδόθηκαν στα νοσοκομεία. Από την αρχή υγειονομικοί υπογραμμίζουν πως η κυβέρνηση έχει δώσει προτεραιότητα στην επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης, ενώ και δημοσιογράφοι και ΜΜΕ της περιφέρειας ανέφεραν σε επιστολή τους πως έχει πέσει «μαύρο» στην ενημέρωση σχετικά με τον κοροναϊό. 

Πηγή: tvxs

Σχετικά Άρθρα