• 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Βιασμός 19 χρόνου: Μυστήριο με την εξαφάνιση καταγγελιών στα Χανιά

 Βιασμός 19 χρόνου: Μυστήριο με την εξαφάνιση καταγγελιών στα Χανιά

Συνεχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης κακοποίησης και βιασμού του νεαρού σε χωριό του Πλατανιά Χανίων, καθώς ανοίγουν σιγά – σιγά τα στόματα.

Όπως αναφέρει το Flashnews.gr πριν από περίπου ένα μήνα είχε αποκαλύψει ότι ενώ το παιδί είχε καταγγείλει τον βιασμό του, δεν είχε καταγραφεί ιατροδικαστική εξέταση ώστε να μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, πριν περίπου 4 χρόνια υπήρξε μία καταγγελία εκπαιδευτικού στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Χανιών ότι το παιδί κακοποιείται και ότι έχει βιαστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το παιδί να είχε μεταφερθεί και στο νοσοκομείο με αιμορραγία, ωστόσο ο πατέρας του το είχε πάρει προτού εξεταστεί. Τότε η κοινωνική υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Χανιών είχε συντάξει μία έκθεση, που για άγνωστο λόγο δεν έφτασε ποτέ στις αρμόδιες αρχές.

Εξετάζεται ακόμα, αν υπήρχαν και άλλες καταγγελίες οι οποίες επίσης δεν έφτασαν στις αρχές. Να σημειωθεί πάντως ότι ο 19χρονος πλέον βρίσκεται στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στα Χανίων.