• 21 Ιανουαρίου, 2022

Τα γυρίζει ο Βασιλείου για τον βιασμό μετά το σάλο: “Απειλήθηκε η ζωή μου” λέει τώρα (vid)

 Τα γυρίζει ο Βασιλείου για τον βιασμό μετά το σάλο: “Απειλήθηκε η ζωή μου” λέει τώρα (vid)

Νέα διάσταση στα όσα είπε σχετικά με τον βιασμό νεαρής τραγουδίστριας στα καμαρίνια νυχτερινού κέντρου έδωσε ο Γιάννης Βασιλείου.

 Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τις χθεσινές του δηλώσεις στο Πρωινό, όπου αποκάλυψε πως είδε μπροστά στα μάτια του βιασμό κοπέλας και δεν αντέδρασε.

Κυνική παραδοχή Βασιλείου: “Τη βίαζε το αφεντικό στα καμαρίνια, αλλά δεν ήταν δικό μου θέμα”

«Ναι, να το πάρω από την αρχή. Υπάρχει μια συνέχεια, όταν το είδα αυτό το πράγμα μπροστά στα μάτια μου, μετά με απείλησαν. Απείλησαν τα παιδιά μου και την οικογένειά μου οι μπράβοι του μαγαζιού… Τι να έκανα; Μου είπαν να μην πω τίποτα γιατί θα έχω πρόβλημα με τα παιδιά μου. Τι να έκανα; Ήταν βίντεο το χθεσινό, δεν είχε συνέχεια, ήταν κομμένο. Απειλήθηκε η ζωή μου και των παιδιών μου. Έγινε πριν 40 χρόνια.

Και η κοπέλα δε μίλησε γιατί φοβήθηκε, μου είπε ότι δε θα κάνει τίποτα γιατί φοβάται. Τι να κάνω όταν απειλείται η ζωή μου. Δε ξαναδούλεψα μαζί με αυτόν τον άνθρωπο. Και η ζωή της κοπέλας απειλήθηκε. Δεν έκανε καμία καταγγελία. Τι έπρεπε να κάνω εγώ; Είναι δυνατόν να γινόταν τώρα αυτό και να μην πάω στην αστυνομία;», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλείου.

Ο Γιάννης Βασιλείου είπε στη συνέχεια: «Τότε δεν υπήρχε τίποτα, ούτε κινητά, έγινε πριν 40 χρόνια αυτό. Είμαι καλλιτέχνης, δε με ρωτήσαν τι κάνω δισκογραφικά, ήταν όλο ένα θέμα για να προβάλλουν αυτά που θέλουν, δε με ρώτησαν τι κάνω επαγγελματικά, που τραγουδάω.

Είναι δυνατόν να μην έχω καλή σχέση με τον γιο μου; Έχει μετακομίσει τόσα χρόνια στη Μήλο. Είναι δυνατόν να μην μιλάω με τον γιο μου; Εκμεταλλεύονται κάποια πράγματα για να κάνουν τηλεθέαση» είπε ο Γιάννης Βασιλείου και συνέχισε σε έντονο ύφος».

Τι είχε πει ο Γιάννης Βασιλείου την προηγούμενη ημέρα

Μιλώντας χτες, Δευτέρα, στον ΑΝΤ1 ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι είδε μπροστά στα μάτια του τον βιασμό της νεαρής γυναίκας και δεν έκανε απολύτως τίποτα, επιτρέποντας έτσι στο αφεντικό του να συνεχίσει να βιάζει το θύμα του στο καμαρίνι του.

Ο τραγουδιστής δεν παραδέχθηκε μόνο πως έμεινε αμέτοχος μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και τις φωνές της κοπέλας, αλλά και πως δεν έχει μετανιώσει γιατί «δεν ήταν δικό του θέμα».

Ο Γιάννης Βασιλείου είπε μεταξύ άλλων:

«Πριν από πάρα πολλά χρόνια -δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε- σε ένα μαγαζί στην παραλία -το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος-, τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: «Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας».

Και πρόσθεσε: «Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».