• 26 Οκτωβρίου, 2021

Τσίπρας στην ΔΕΘ: Το χαμόγελο για το Μετρό και η ερώτηση για τον ΠΑΟΚ

 Τσίπρας στην ΔΕΘ: Το χαμόγελο για το Μετρό και η ερώτηση για τον ΠΑΟΚ

Στους χώρους της ΔΕΘ ξεναγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την επίσκεψή του από το περίπτερο 15 στο οποίο φιλοξενούνται τα stand φορέων της κυβέρνησης αλλά και των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της χώρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά την άφιξή του στο περίπτερο της ΟΣΕΘ χαρακτήρισε ως «μεγάλη ευχή» το έργο του μετρό Θεσσαλονίκης, ενώ παρέλαβε και δώρο από τους ανθρώπους του stand, με το χαμόγελό του, να διαγράφονται κάτω από τη μάσκα που φορούσε.

Συνάντηση πρώην υπουργού του Καραμανλή με Γιαννακόπουλο- Εντείνονται οι φήμες για νέο κόμμα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλονίκης περιηγήθηκε στα πιο σημαντικά φωτορεπορτάζ της πόλης.

Σε μια φωτογραφία από το λεύκωμα απεικονίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος φαίνεται σε εικόνα να πανηγυρίζει το κύπελλο του ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε ποιος είναι ο παίκτης και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ απαντά ξεσπώντας σε χαμόγελα «Ο Δημήτρης Πέλκας με το Κύπελλο του ΠΑΟΚ».

Δείτε το βίντεο του thesstoday.gr

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχθηκε νωρίτερα μπροστά από το κτήριο Διοίκησης ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας, ενώ κατά την άφιξή του παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Σημαντικό και ελπιδοφόρο χαρακτήρισε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας, το γεγονός ότι οι εκθέτες βρίσκονται στην 85η ΔΕΘ και ο πολιτικός κόσμος συνεχίζει να έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Έκθεση. Κατά τη σημερινή του συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, εξέφρασε τη χαρά του που ξαναβρίσκεται στη ΔΕΘ και σημείωσε πως το κρίσιμο ήταν η επανεκκίνηση της εκθεσιακής δραστηριότητας. Τόνισε δε πως η Έκθεση συνεχίζει να αποτελεί σημαντικό, αναπτυξιακό πόλο για τη Θεσσαλονίκη και ένα σημαντικό γεγονός για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι το πρότζεκτ της ανάπλασης του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου προχωρά, σημειώνοντας μάλιστα πως εμμένει και ως πολεοδόμος στην άποψη ότι η Έκθεση αποτελεί βασικό στοιχείο της ταυτότητας της πόλης. Έδωσε δε έμφαση στο να έχουν τα σχέδια της ανάπλασης τη βέλτιστη δυνατή απόδοση σε χώρους πρασίνου, που θα αξιοποιούνται από τους πολίτες.