• 21 Οκτωβρίου, 2021

Συνάντηση πρώην υπουργού του Καραμανλή με Γιαννακόπουλο- Εντείνονται οι φήμες για νέο κόμμα

 Συνάντηση πρώην υπουργού του Καραμανλή με Γιαννακόπουλο- Εντείνονται οι φήμες για νέο κόμμα

Εδώ και λίγο καιρό, αρκετά μέσα ενημέρωσης, όπως η εφημερίδα “δημοκρατία” του Γιάννη Φιλιππάκη, καθώς και πολλά έντυπα και σάϊτ που πρόσκεινται στον Παναθηναϊκό, επιμένουν για την πρόθεση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και μεγαλοεπιχειρηματία στον χώρο του φαρμάκου (ΒΙΑΝΕΞ) Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κατέλθει στον πολιτικό στίβο ιδρύοντας νέο κόμμα.

Στόχος, όπως λέγεται -χωρίς, ωστόσο, προσώρας να έχει υπάρξει επιβεβαίωση ή διάψευση- να εκφράσει το αντισυστημικό ρεύμα που μεγαλώνει, με αντιπολιτευτικές αιχμές, αλλά και να εκφράσει το λεγόμενο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Οι φήμες αναφέρουν πως εντείνεται τις τελευταίες ημέρες η κινητικότητα και ο σχεδιασμός, καθώς το επικοινωνιακό επιτελείο του υπό ίδρυση κόμματος θεωρεί βέβαιο πως οι εκλογές θα διεξαχθούν εντός του 2022. Πληροφορούμαστε, μάλιστα, πως μεταξύ διαφόρων “πρώην” αλλά και “νυν” της πολιτικής σκηνής, υπήρξε συνάντηση του ίδιου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προ ημερών, με πρώην υπουργό των κυβερνήσεων Καραμανλή που διαθέτει επικοινωνιακό υπόβαθρο και νεανικό στυλ παρότι κινείται στα 50+.

Η συνάντηση δεν σημαίνει, βεβαίως, πως ο πρώην υπουργός έχει αποφασίσει να προσχωρήσει στο νέο κόμμα -εάν επαληθευτούν οι φήμες και όντως ιδρυθεί-, έχει, όμως, την σημασία της.

Μία τέτοια πολιτική κίνηση, πάντως, θεωρείται από πολλούς πως έχει μεγάλες πιθανότητες να καταγράψει σημαντικό ποσοστό “αλιεύοντας” ψήφους από τον χώρο δεξιότερα της Ν.Δ αλλά και πολλούς δυσαρεστημένους από την κυβέρνηση.

Καλούν τον Γιαννακόπουλο να ιδρύσει κόμμα (φωτο) - Aftodioikisi.gr