• 29 Νοεμβρίου, 2021

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Πέθαναν μέσα σε έναν μήνα μητέρα και δύο γιοι

 Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Πέθαναν μέσα σε έναν μήνα μητέρα και δύο γιοι

Ο κοροναϊός ξεκλήρισε μία οικογένεια στη Φθιώτιδα, καθώς μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα πέθανε μία μητέρα 91 ετών και οι δύο γιοι της 66 και 63 ετών. Τελευταίο θύμα ήταν ο 66χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός, Νίκος Χριστοδούλου, ο οποίος πέθανε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία από επιπλοκές του ιού.

Πριν από ακριβώς 15 ημέρες είχε καταλήξει από τον κορονοϊό ο 63χρονος αδελφός του, Γιάννης, πρόεδρος επί δύο και πλέον δεκαετίες στον Παλαμά Δομοκού, ενώ στις 13 Οκτωβρίου είχε φύγει χτυπημένη από τον ιό και η 91χρονη μητέρα τους.

Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγος του πρόωρα χαμένου Γιάννη Χριστοδούλου, τόσο ο ίδιος όσο και η πεθερά της δεν είχαν εμβολιαστεί, καθώς είχαν επηρεαστεί από τον γιατρό ότι ο κορονοϊός είναι μια ίωση όπως όλες οι άλλες.

Ο Νίκος Χριστοδούλου ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός με ειδικότητα καρδιολόγου απόφοιτος της ΣΣΑΣ, ενώ είχε αποστρατευθεί με το βαθμό του υποστράτηγου. Αν και διέμενε μόνιμα στην Αθήνα, εντούτοις δεν ξεχνούσε ποτέ τον τόπο του τον Παλαμά Δομοκού, τον οποίο αγαπούσε και κρατούσε πάντα στενές επαφές. Εκεί βέβαια ζούσε και ο αδερφός του με την οικογένειά του, αλλά και η αγαπημένη του μητέρα, Αλεξάνδρα.

Πηγή: newsbeast.gr