• 21 Οκτωβρίου, 2021

Το viral βίντεο με τον ταξιδιώτη που κατέρρευσε την ώρα που τον πέταγαν έξω από πτήση (vid)

 Το viral βίντεο με τον ταξιδιώτη που κατέρρευσε την ώρα που τον πέταγαν έξω από πτήση (vid)

Viral έχει γίνει η κατάρρευση ενός ταξιδιώτη όταν τον πέταξαν έξω από πτήση, ενώ το βίντεό του έχει περισσότερες από 20 εκατ. θεάσεις στο Youtube. Καθώς περπατά στο αεροδρόμιο απευθύνεται στους συνταξιδιώτες του φωνάζοντας: “Αγαπώ τον καθένα από εσάς αλλά αυτό μας κάνουν!” Ανάμεσα στα κλάματα και τις φωνές, όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, έλεγε:

“Με πέταξαν από την πτήση, με αποκάλεσαν γα@@@@νο τρομοκράτη και θέλουν να ελέγξουν τη ζωή μου”. Μια γυναίκα με κόκκινο παλτό τον παρακαλεί να ηρεμήσει προσθέτοντας “με πέταξαν κι εμένα έξω από την Delta νωρίτερα”.

Η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο είπε ότι ο άνδρας έδειχνε να έχει καταρρεύσει σαν παιδί επειδή του είπαν να φορέσει μάσκα. Στη διάρκεια του ξεσπάσματός του φορούσε τη μάσκα στο πιγούνι του. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και διανεμήθηκε και στο Twitter. Κι ενώ αρχικά είχε ειπωθεί ότι ο άνδρας ξέσπασε επειδή του είπαν για τη μάσκα, πολλοί υπέθεσαν ότι η απόρριψή του συνδεόταν με τα επεισόδια στο Καπιτώλιο και τη λίστα ανεπιθύμητων στις πτήσεις, τιμωρία που επιβλήθηκε στους διαδηλωτές. Η γυναίκα που έβγαλε το βίντεο είπε ότι δεν γνώριζε ακριβώς την αιτία που τον άφησαν εκτός πτήσης αλλά το περιστατικό συνέβη στη Σάρλοτ και όχι στην Ουάσινγκτον.

Πηγή από το αεροδρόμιο επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό διαδραματίστηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σάρλοτ-Ντάγκλας στη Βόρεια Καρολίνα.