Θύμιος Μπουγάς: Οι πρώτες εικόνες μετά τον εντοπισμό του – Κρυβόταν 300 μέτρα από το σπίτι του (vid)

 Θύμιος Μπουγάς: Οι πρώτες εικόνες μετά τον εντοπισμό του – Κρυβόταν 300 μέτρα από το σπίτι του (vid)

Ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς, καθώς εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι μετά τις μαρτυρίες που υπήρχαν πως τον είχαν δει στη περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, να ψάχνει στους κάδους που βρίσκονται στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου.

Το σπίτι, σύμφωνα με το patrisnews, ήταν εγκαταλελειμμένο και φαίνεται ότι ο ίδιος είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο και θα ήταν δυσδιάκριτος από τους περαστικούς.

Ο Θύμιος κατέθεσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου. Σύμφωνα με το Patrisnews, μεταφέρθηκε προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις και έπειτα να επιστρέψει ξανά στο αστυνομικό τμήμα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που απαθανάτισε το Patrisnews.gr, ο 39χρονος φαίνεται ταλαιπωρημένος και αρκετά αδυνατισμένος.

Ο Θύμιος Μπουγάς είχε εξαφανιστεί στις 4 Μαΐου από την Αγία Βαρβάρα Ηλείας, ύστερα από το άγριο bullying και τις επιθέσεις που είχε δεχθεί από νεαρούς συγχωριανούς του που τον παρενοχλούσαν, ενώ είχαν πάει και στο σπίτι του με αυτοκίνητα και μηχανάκια και του έριχναν βεγγαλικά και φωτοβολίδες προκαλώντας τον να βγει έξω.

Υστερα από ένα ατύχημα που είχε, το πρόσωπό του είχε παραμορφωθεί και κυκλοφορούσε με χειρουργική μάσκα, ενώ μιλούσε με μηχανική υποστήριξη. Οι οικείοι του είχαν εκφράσει φόβους ότι μπορεί να ήταν νεκρός κι αναζητούσαν εναγωνίως ένα σημάδι ζωής. Οπως φαίνεται, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο και το θρίλερ της εξαφάνισής του φτάνει στο τέλος του

Παναγιώτης Δρίβας