• 21 Ιουνίου, 2021

Θήβα: Νέο περιστατικό θρόμβωσης με 48χρονη μετά από εμβολιασμό με Johnson & Johnson

 Θήβα: Νέο περιστατικό θρόμβωσης με 48χρονη μετά από εμβολιασμό με Johnson & Johnson

Νέο περιστατικό θρόμβωσης στην Θήβα με 48 χρονη παρουσιάστηκε μετά από εμβολιασμό με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

To περιστατικό καταγγέλθηκε στην πρωϊνή εκπομπή του Mega από αδελφή της ασθενούς η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

«Η αδερφή μου στις 10 Μαίου έκανε το εμβόλιο της Johnson, στις 17 εισήχθη στο νοσοκομείο της Θήβας όπου διαπιστώνεται γαστρεντερίτιδα. Στις 20 αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει θρόμβωση και μπαίνει στον Ευαγγελισμό όταν διαπιστώνεται θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή και εξελικτικά εσωτερική αιμορραγία στο νεφρό και το στομάχι. Μετά από 17 ώρες μπήκε στην εντατική. Μου ανακοίνωσαν ότι η ζωή της κρέμεται σε μια κλωστή. Τώρα η κατάσταση της υγείας της κρίνεται δυνητικά επικίνδυνη. Είναι 48 ετών με κινητικό πρόβλημα, αλλά εξετάσεις μικρού παιδιού», ανέφερε συγκεκριμένα.

“Για εσάς οι ασθενείς είναι αριθμοί, όμως για εμάς είναι οι άνθρωποί μας και δεν θέλουμε να τους χάνουμε” υποστήριξε στον αέρα της εκπομπής η αδελφή του θύματος μιλώντας προς τον καθηγητή Πνευμονολογίας, Θ.Βασιλακόπουλο ο οποίος υποστήριζε ότι τα εμβόλια δεν σκοτώνουν.

“Πόλεμος” εφοπλιστών: Μαρινάκης κατά Λασκαρίδη- Τον κατηγορεί για παραλήρημα και ζητά παρέμβαση της Ένωσης Εφοπλιστών

“Δεν είχε ποτέ πρόβλημα θρομβώσεων η αδελφή μου. Ήταν υγιέστατη” τόνισε η καταγγέλουσα.

«Οι περιπτώσεις θρομβώσεων είναι μια στις 150.000» υποστήριξε ο κ.Βασιλακόπουλος.