• 26 Νοεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: “Με τροπολογία ξεγυμνώνεται η εγκληματική ανεπάρκεια του κ.Μητσοτάκη στην πανδημία”

 ΣΥΡΙΖΑ: “Με τροπολογία ξεγυμνώνεται η εγκληματική ανεπάρκεια του κ.Μητσοτάκη στην πανδημία”

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται με δριμύτητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τροπολογία που κατέθεσε απόψε ο Βασίλης Κικίλιας στην Βουλή και προβλέπει την πρόσληψη γιατρών και την επίταξη ιδιωτικών κλινικών.

«Ο κος Μητσοτάκης πρέπει να βρίσκεται σε απόλυτο πανικό. Αλλιώς δεν εξηγείται πώς σε μια τροπολογία καταφέρνει να ξεγυμνώσει όλη την εγκληματική του ανεπάρκεια στην πανδημία» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

Πως ελήφθη η απόφαση Μητσοτάκη- 10.000 και 10%: Ο αριθμός και το ποσοστό που τρόμαξαν το Μαξίμου και έφεραν το 2ο lockdown

«Έξι μήνες η βασική μας κριτική στη κυβέρνηση είναι ότι άνοιξε αλλοπρόσαλλα τον τουρισμό δίχως σχέδιο, αφού δεν επέβαλε πρωτόκολλα για υποχρεωτικό αρνητικό τεστ στις πύλες εισόδου. Και ότι δεν ενισχύει το ΕΣΥ με πρόσληψη μόνιμων γιατρών και επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ.»

» Έξι μήνες ο κ. Μητσοτάκης απαντά ότι το πρώτο δεν γίνεται και το δεύτερο δεν χρειάζεται.Έπρεπε να φτάσουν οι νεκροί τους 700 και τα κρούσματα τα 3.000 τη μέρα για να προχωρήσει στα αυτονόητα και να τα κάνει πράξη».