• 26 Νοεμβρίου, 2020

Στον αέρα η Euroleague- Αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια

 Στον αέρα η Euroleague- Αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια

Τρία παιχνίδια της Euroleague αναβλήθηκαν λόγω του κοροναϊού και θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες, ωστόσο το ζήτημα είναι σοβαρό πλέον γιατί σε λίγο καιρό όλες οι ομάδες θα έχουν προβλήματα με τα αλλεπάλληλα ταξίδια.

Πρόκειται για τα ματς Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Αρμάνι Μιλάνο (22/10, 20:00), Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια (22/10, 21:00) και Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν (23/10, 20:30).

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ζήτησε την αναβολή, λόγω αδυναμίας της να κατέβει στο γήπεδο με μίνιμουμ οκτώ παίκτες.

Η Άλμπα Βερολίνου ζήτησε την αναβολή της αναμέτρησης με την Μπασκόνια, γιατί μετά τα νέα μέτρα της τοπικής νομοθεσίας, η ομάδα του Ρενέσες μπαίνει σε καραντίνα. Έτσι θα είχε διαθέσιμους λιγότερους από οκτώ παίκτες.

Η Βιλερμπάν ζήτησε την αναβολή της αναμέτρησης με την Εφές λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύτηκαν και τα οποία δεν της επιτρέπουν να παραταχθούν με μίνιμουμ οκτώ παίκτες.

Από χθες τροποποιήθηκε κι επισήμως ο κανονισμός της διοργάνωσης για τον κορονοϊό, σύμφωνα με τον οποίο αν μια ομάδα αδυνατούσε να παραταχθεί σε μια αναμέτρηση, την έχανε με 20-0. Κάθε ματς μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές.