• 8 Δεκεμβρίου, 2021

Σοβαρό ατύχημα στον ΗΣΑΠ – Πήδηξαν για να σωθούν – Πώς έγινε

 Σοβαρό ατύχημα στον ΗΣΑΠ – Πήδηξαν για να σωθούν – Πώς έγινε

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε νωρίς το πρωί μεταξύ ενός συρμού του ΗΣΑΠ και ενός μηχανήματος συντήρησης των γραμμών μεταξύ των σταθμών του Αγίου Νικολάου και της Αττικής. Το περιστατικό σημειώθηκε περί τις 05:00 παρά το πρωί, όταν ο οδηγός του συρμού αναγκάστηκε να ρίξει το τρένο πάνω στο μηχάνημα καθώς είχε πρόβλημα με τα φρένα του, σύμφωνα με το OPEN.

Υπήρξε βλάβη σε μηχάνημα που χρησιμοποιούσε αυστριακό συνεργείο για εξειδικευμένες εργασίες λείανσης των γραμμών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες 3 άτομα έχουν τραυματιστεί. Τους τρεις τραυματίες παρέλαβε το ΕΚΑΒ, και σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα έγινε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο όταν ένα μηχάνημα έργου καθαρισμού των γραμμών, στο οποίο επέβαιναν επτά εργάτες, πιθανότατα αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του και αναγκάστηκαν να πηδήξουν στις γραμμές καθώς ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με διερχόμενο συρμό ο οποίος είχε τοποθετηθεί επίτηδες στο σημείο για να ανακοπεί η ταχύτητα που είχε αναπτύξει.