• 5 Αυγούστου, 2021

Προσλήψεις 200 γιατρών προκήρυξε ο ΕΟΔΥ

 Προσλήψεις 200 γιατρών προκήρυξε ο ΕΟΔΥ

Την πρόσληψη 200 γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στο πλαίσιο των κατ’ οίκον επισκέψεων για τη διενέργεια τεστ ανίχνευσης του κοροναϊού.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, οι προσλήψεις γίνονται στο πλαίσιο «υλοποίησης της Πράξης “Δημιουργία δικτύου νοσηλευτών για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού και νοσηλευτική βοήθεια στα ύποπτα κρούσματα Κορονοϊού κατ΄οίκoν”, και χρηματοδοτούνται από την «Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος “Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα”, της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ ΤΣ & ΕΚΤ, μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου».

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων υλοποιήθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και οι αιτήσειςκατατίθενται στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων:

– (ΠΕ Ιατρών με ειδικότητα Ιατρικής Βιοπαθολογίας (Μικροβιολογίας)

– Ιατρικής Βιοπαθολογίας / Εργαστηριακής Ιατρικής

– ΠΕ Βιολόγων/ ΠΕ Μοριακών Βιολόγων και ΠΕ/ΤΕ νοσηλευτών

– ΤΕ Επισκεπτριών/-των Υγείας ή ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών

– και εν ελλείψει αυτών ειδικότητας ΠΕ/ ΤΕ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων ή

– ΔΕ Παρασκευαστών Χημικού / Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων,
ΠΕ διοικητικών)

Οι προσλήψεις θα γίνουν υπό καθεστώς συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), και θα είναι διάρκειας μέχρι 31/12/2021.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Στελέχωση 500 ΚΟΜΥ και υπηρεσιών ΕΟΔΥ» με αντικείμενο τη στελέχωση 50 Κινητών Ομάδων μοριακών ελέγχων (ΚΟΜΥ) και υπηρεσιών ΕΟΔΥ.

Για το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης, καθώς και για τις αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες: eody.gov.gr, moh.gov.gr και eody-komy-moriakon.services.gov.gr.