• 18 Απριλίου, 2021

Πάτρα μετά την…Ξάνθη: Πάνω από 90 άτομα σε κορονοπάρτι για το Καρναβάλι

 Πάτρα μετά την…Ξάνθη: Πάνω από 90 άτομα σε κορονοπάρτι για το Καρναβάλι

Τα κορονοπάρτι της Αποκριάς φαίνεται ότι έχουν την τιμητική τους καθώς εκτός από την Ξάνθη διοργανώνονται αθρόα και στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις 98 πρόστιμα επιβλήθηκαν σε πάρτι που διοργανώθηκε στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μιντιλόγλι μετά την έφοδο των Αστυνομικών.

Μάλιστα σε δύο ιδιοκτήτες και 3 διοργανωτές επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ (σε δύο) και 3.000 ευρώ (σε τρεις). 93 άτομα πλήρωσαν από 300 ευρώ.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής η Αστυνομία έκανε “ντου” στην περιοχή του Μιντιλογλίου , μετά από καταγγελίες πως σε σπίτι της περιοχής γινόταν πάρτι με συμμετοχή δεκάδων ατόμων.

Καλά (;) και κακά νέα για την κυβέρνηση…

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ φθάνοντας στην περιοχή διαπίστωσαν πως όχι μόνο το πάρτι είχε …φουντώσει , αλλά δεκάδες άτομα συμμετείχαν θέλοντας να γιορτάσουν το Καρναβάλι (ενδεχομένως και πάνω από 70), Αμέσως ξεκίνησαν συλλήψεις και επιβολή προστίμων.

Το πάρτι έληξε άδοξα , ενώ οι μετέχοντας το πλήρωσαν ακριβά καθώς τους επιβλήθηκε το σχετικό πρόστιμο. Οσο για τον ιδιοκτήτη, αυτός συνελήφθη για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στην Πάτρα για διοργάνωση κοινωνικής εκδήλωσης (πάρτι)

Επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους περίπου (47.000) ευρώ


Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, με τη συνδρομή αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των
οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19).

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σε έλεγχο που ενήργησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε ημιτελή οικοδομή, σε προάστιο της Πάτρας, διαπίστωσαν ότι οι τέσσερις άνδρες, είχαν διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση (πάρτι), όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένοι, (93) άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19).

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών βεβαιώθηκαν, στους τέσσερις άνδρες και σε έναν ακόμα άνδρα – διοργανωτή, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους (19.000) ευρώ, ενώ στους (93) θαμώνες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους (27.900) ευρώ.

Επισημαίνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες και ο άνδρας διοργανωτής που αναζητείται, είχαν συλληφθεί την 8-3-2021 για διοργάνωση ακόμα ενός πάρτι στην Πάτρα με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 προσκεκλημένων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.