• 28 Νοεμβρίου, 2021

Παντζέλη για Κούγια: “Σε ποια ευνομούμενη Πολιτεία ένας δικηγόρος θα απειλούσε εισαγγελείς, ανακριτές, μάρτυρες και θύματα;”

 Παντζέλη για Κούγια: “Σε ποια ευνομούμενη Πολιτεία ένας δικηγόρος θα απειλούσε εισαγγελείς, ανακριτές, μάρτυρες και θύματα;”

Ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια η ηθοποιός Άννα Παντζέλη με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σε ποια ευνομούμενη Πολιτεία ένας δικηγόρος θα απειλούσε εισαγγελείς, ανακριτές, θα αποδομούσε μάρτυρες και πάνω από όλα θα κατηγορούσε τα θύματα γιατί όπως είπε “τόλμησαν να πουν για τον κορυφαίο Λιγνάδη” .Το ακούτε κύριε Πρωθυπουργέ, κύριε υπουργέ Δικαιοσύνης, κυρία Μενδώνη, οι βουλευτές, ένας εισαγγελέας; Από πότε απαγορεύεται σε τούτη τη χώρα να καταγγέλλονται οι πλούσιοι και διάσημοι που εγκληματούν.

Τα ακούτε όλα αυτά και αδρανείτε; Άλλαξε το Σύνταγμα της χώρας και δεν μας ενημερώσατε; Ο Δικηγορικός Σύλλογος και η ΕΣΗΕΑ που είναι; Χθες σε κεντρικό δελτίο ο Κούγιας τα έβαλε με τον ρεπόρτερ και μάλωσε τον Χατζηνικολάου που άφησε να παίξει το ρεπορτάζ που είχε μαρτυρίες γειτόνων του παιδοβιαστή αλλά απείλησε κιόλας πως μετα τις καταγγελίες Μπεκατώρου καταγγέλουν οι ηθοποιοί και μετά θα ανοίξουν τα στόματα για την δημοσιογραφία και την πολιτική… και ο Χατζηνικολάου σιώπησε.

Κούρκουλα: Ανόητοι όσοι υποστηρίζουν ότι κοίμισα τον Λιγνάδη σπίτι μου – Είμαι έξαλλη

Και το πιο ρατσιστικό του παραλήρημα για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους. Η ανακοίνωση δε του γιου του πως εμείς όλοι είμαστε σαν κοινωνία η πλέμπα και ζηλεύουμε τον πατέρα του που είναι σπουδαίος και κάνει ότι γουστάρει, ας το σχολιάσει η κυβέρνηση, που μας αφήνουν έρμαια στις απειλές της οικογένειας Κούγια. Μην ακούσω ξανά από κανένα να κρίνει το όποιο τριτοκοσμικό κράτος… είμαστε ήδη κάτω από αυτό».