• 26 Οκτωβρίου, 2021

Ουρές με το καλημέρα στη ΔΕΗ – Και τηλεφωνικά εξόφληση λογαριασμών

 Ουρές με το καλημέρα στη ΔΕΗ – Και τηλεφωνικά εξόφληση λογαριασμών

Η εικόνα είναι σαφώς καλύτερη, αν και για δεύτερη μέρα από το πρωί σχηματίζονται ουρές καταναλωτών στο κατάστημα της ΔΕΗ της οδού Αριστείδου στο κέντρο της Αθήνας. Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία από πολύ νωρίς το πρωί, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις για την τήρηση των αποστάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα, εκατοντάδες ήταν οι καταναλωτές που βρέθηκαν έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ, όπου οι ουρές εκτείνονταν από την είσοδο του καταστήματος μέχρι την οδό Σοφοκλέους από την μία πλευρά και την Ευριπίδου από την άλλη.

Μάλιστα, αρκετοί που περίμεναν τη σειρά τους, έσπευσαν στο σημείο από τις 5:00 τα ξημερώματα.

Εργαζόμενοι της επιχείρησης ενημερώνουν πάντως τους πελάτες ότι υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης όχι μόνο διαδικτυακά αλλά και τηλεφωνικά.

Συγκεκριμένα στο τηλεφωνικό κέντρο 11770 που λειτουργεί από 7:00-21:00) δίνεται η δυνατότητα για πληρωμές από το τηλέφωνο καθημερινά 09:00-17:00 με τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αναγράφεται στον λογαριασμό και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χωρίς πρόσθετους κωδικούς.

Επίσης, λειτουργεί η Υπηρεσία Επιστροφής Κλήσης για όσους είναι σε αναμονή πάνω από 3 λεπτά ενώ τηλεφωνικά γίνονται και διακανονισμοί και για ποσά άνω των 5.000 ευρώ, που μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν στα καταστήματα.

Επίσης μέσω της ιστοσελίδας www.dei.gr όλοι οι πελάτες μπορούν:

  • Να πληρώσουν ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, χωρίς καμία τραπεζική προμήθεια
  • Να εγγραφούν στον ηλεκτρονικό λογαριασμό e-bill κάνοντας χρήση και της έκπτωσης των Euro5/λογαριασμό, που ισχύει έως τα τέλη Ιουνίου
  • Να συνάψουν νέα συμβόλαια ή να κάνουν αλλαγή των στοιχείων του συμβολαίου τους μέσω της νέας υπηρεσίας e-contract της ΔΕΗ.